Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia i TRAM renoven l’acord amb Sant Joan de Déu per garantir la mobilitat a persones en situació de sense llar
19 de gener de 2021

Per 4t any consecutiu,  Moventia i TRAM col·laboren amb Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona per garantir l’accés al transport públic de la ciutat. Aquesta col·laboració, que s’emmarca en les actuacions que totes dues companyies realitzen com a empreses socialment responsables, per facilitar el transport públic…

Per 4t any consecutiu,  Moventia i TRAM col·laboren amb Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona per garantir l’accés al transport públic de la ciutat. Aquesta col·laboració, que s’emmarca en les actuacions que totes dues companyies realitzen com a empreses socialment responsables, per facilitar el transport públic de les persones en situació de sense llar ateses als diferents programes de SJD Serveis Socials.

Addicionalment, i com a resposta a la situació derivada de la Covid-19, part de l´aportació d´aquest 2020 s´ha destinat a garantir una atenció segura a les persones en situació de sense llar ateses, amb la compra d´EPis i productes de neteja.

La renovació de la col·laboració es va realitzar el passat 23 de Desembre al nou Centre Residencial d´Inclusió “La Llavor”, un centre pensat per acollir exclusivament dones en situació de sense llar, que va començar a funcionar el passar més d´octubre i que en aquests moments acull 38 dones.

En l’acte de renovació hi van participar el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona, Salvador Maneu; el director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota,  la vicepresidenta corporativa de Moventia, Sílvia Martí i el director general de TRAM, Humberto López Vilalta.

Accedir al transport públic és bàsic perquè els ciutadans puguin desenvolupar les activitats de la vida quotidiana com estudiar, treballar, accedir a centres mèdics,  mantenir la xarxa social, i especialment per les persones en situació de sense llar que han d’accedir a diversos recursos públics distribuïts per tota la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana. A més a més, l’accés al transport permet gaudir d’activitats complementàries que incideixen directament en la seva recuperació ja que enforteixen els lligams socials i amb la comunitat.