Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia i el Palau de la Música Catalana signen un conveni de col·laboració per fomentar la cultura
29 de maig de 2018

Moventia i el Palau de la Música Catalana han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure, fomentar i difondre les activitats culturals, especialment musicals, entre la societat catalana. Amb aquest acord, que s’emmarca en les actuacions que les dues organitzacions realitzen en l’àmbit…

Moventia i el Palau de la Música Catalana han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure, fomentar i difondre les activitats culturals, especialment musicals, entre la societat catalana.

Amb aquest acord, que s’emmarca en les actuacions que les dues organitzacions realitzen en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, Moventia i el Palau de la Música sumen el seu compromís amb les persones i la societat, per promocionar i apropar el patrimoni cultural com a òrgan de cohesió social entre les persones.

La signatura del conveni, que s’ha celebrat al Palau de la Música Catalana, ha anat a càrrec de Miquel Martí, president de Moventia, i Mariona Carulla, presidenta de l’Associació de l’Orfeó Català i de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, acompanyats de Josep Maria Martí, vicepresident i CEO de Moventia, Sílvia Martí, secretària del Consell de Moventia i responsable de comunicació institucional, Joan Oller, director general del Palau de la Música Catalana i Maribel Palau, directora de mecenatge de la Fundació.

Tant Martí com Carulla han coincidit a destacar la importància d’aquest vincle per apropar la cultura a la societat. Segons paraules de Martí, “aquest acord és una mostra més del compromís social i implicació de Moventia amb la comunitat”.