Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, enfocada a la igualtat d’oportunitats
3 de novembre de 2022

Moventia recorre un llarg camí per garantir la igualtat entre les persones de la seva plantilla. La multinacional de transport també treballa de manera contínua per a pal·liar qualsevol acte de discriminació que pugui existir en les seves divisions. Amb la condició de seguir el…

Moventia recorre un llarg camí per garantir la igualtat entre les persones de la seva plantilla. La multinacional de transport també treballa de manera contínua per a pal·liar qualsevol acte de discriminació que pugui existir en les seves divisions.

Amb la condició de seguir el camí de l’equitat laboral i la tolerància zero a les discriminacions, Moventia empra una metodologia proactiva per a cobrir necessitats de millora. Una de les majors preocupacions de la companyia és el benestar laboral. Per a l’empresa és vital mantenir un equip satisfet i motivat per a així poder potenciar les seves capacitats i aptituds. També vetlla per generar un clima de treball agradable en el qual el personal se senti segur i còmode.

Així mateix, el compromís de l’empresa és oferir una diversitat i inclusió que erradiqui la discriminació, manifestada en els seus procediments de selecció de personal i promoció internes. A més, Moventia vetlla per la utilització d’un llenguatge inclusiu en igualtat de gènere.

Amb l’objectiu de continuar sent líder en igualtat, i un exemple per als altres operadors del sector del transport públic i privat, la companyia ha adaptat processos modificables en el temps per a pal·liar possibles canvis en l’exercici d’igualtat entre treballadores i treballadors.

Actualment, donat el compromís i la positiva actuació en matèria d’igualtat, 15 de les empreses de la companyia han estat certificades per haver complert els requisits per a l’obtenció del segell SGI 20.10 del Sistema de Gestió d’Igualtat d’Oportunitats. Així ho ha confirmat l’auditoria oficial de SGI Standards, empresa del Grup SGP experta en matèria d’Igualtat d’Oportunitats.

Tot i haver obtingut aquests bons resultats, Moventia continuarà treballant de manera incansable per a mantenir el seu compromís social d’igualtat entre dones i homes i contra la discriminació.