Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia en el Tomorrow Mobility World Congress
17 de novembre de 2021

Neix el Tomorrow.Mobility, com a esdeveniment global per a impulsar la mobilitat del futur. Dins del certamen del Smart City Expo World Congress inaugurat ahir a Barcelona, s’ha presentat en societat el nou certamen que Fira de Barcelona coorganitza amb EIT Urban Mobility, una iniciativa…

Neix el Tomorrow.Mobility, com a esdeveniment global per a impulsar la mobilitat del futur. Dins del certamen del Smart City Expo World Congress inaugurat ahir a Barcelona, s’ha presentat en societat el nou certamen que Fira de Barcelona coorganitza amb EIT Urban Mobility, una iniciativa del European Institute of Innovation and Technology, organisme de la Unió Europea, que compta al seu torn amb el suport d’importants institucions i empreses del sector de la mobilitat, entre les quals es troba Moventia. La finalitat del Tomorrow.Mobility és ser el referent mundial en mobilitat i anirà més enllà d’un esdeveniment puntual ja que comptarà amb una plataforma en línia de coneixement activa durant tot l’any, així com un hub d’innovació on reunir els principals actors de la indústria. Miquel Martí Escursell, president de Moventia, forma part des del seu inici del Advisory Board que gestiona aquesta plataforma de debat i coneixement sobre el futur de la mobilitat i va assistir ahir a la inauguració de l’esdeveniment.

El certamen del Smart City Expo World Congress és líder mundial sobre ciutats intel·ligents, a més de comptar com a soci amb la EIT Urban Mobility, la major iniciativa europea per a la transformació de la mobilitat urbana creada pel European Institute of Innovation and Technology, té el suport inicial de més d’un centenar d’empreses i entitats entre les quals figuren el Banc Mundial, el World Economic Fòrum, Nacions Unides, Microsoft, Mastercard, ADP (Aeroports de París), l’Associació Internacional de Ports, el Port de Barcelona, Moventia, RACC i Social Car.

Tomorrow.Mobility és l’evolució de Smart Mobility Congress, el saló sobre mobilitat urbana i interurbana intel·ligent que des de 2016 es porta realitzant juntament amb l’anteriorment esmentat Smart City Expo World Congress. Tomorrow.Mobility abordarà àmbits com la micro mobilitat (patinets elèctrics, bicicletes), el transport públic, els proveïdors de mobilitat (car sharing, aero taxis), l’automoció (cotxes elèctrics, connectats i autònoms), la logística d’última milla (lliuraments de comerç electrònic, drons de repartiment), infraestructures intel·ligents (gestió de flotes, geolocalització i sistemes de pagament), transició i eficiència energètica i digitalització. Neix per a donar resposta als interrogants sobre com ha de ser la mobilitat a les ciutats del futur amb sistemes de transport intel·ligents i sostenibles generant una xarxa d’innovació per a la mobilitat urbana a nivell global que fomenti la innovació i la seva transformació cap a una mobilitat més sostenible.

El certamen, se celebrarà en el recinte de Gran Via de Barcelona del 16 al 18 de novembre.