Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia desembarca a Madrid amb la compra de Rosamar
21 de novembre de 2022

  Moventia assumeix un nou territori d’operacions. L’empresa referent en el sector de la mobilitat ha consolidat la seva arribada a Madrid amb la compra de la companyia dedicada al transport de viatgers Rosamar. Rosamar centra la seva activitat a la capital espanyola, compta amb…

 

Moventia assumeix un nou territori d’operacions. L’empresa referent en el sector de la mobilitat ha consolidat la seva arribada a Madrid amb la compra de la companyia dedicada al transport de viatgers Rosamar.

Rosamar centra la seva activitat a la capital espanyola, compta amb una flota de 40 autocars i una facturació pròxima als 2,5 milions d’euros. És una empresa familiar de reconegut prestigi a Madrid, constituïda fa més de 45 anys i especialitzada en el transport escolar. L’empresa està encapçalada per la segona generació, Jesús Medina Cobo, que continuarà al capdavant de la mateixa en aquesta nova etapa.

La compra d’aquesta companyia madrilenya suposa l’entrada de Moventis, divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, a la capital d’Espanya. Aquesta disposarà d’una nova base logística a la ciutat des d’on podrà oferir serveis de transport (congressos, tour operadors, agències de viatge, col·legis, particulars), tant a la seva actual cartera de clients, com oferir serveis fora de Madrid a la cartera de Rosamar i aconseguir altres potencials clients.

Amb d’aquesta operació, Moventia incorpora Rosamar a la resta de companyies d’autocars que operen els serveis discrecionals de Moventis a Catalunya i Mallorca.

L’èxit de l’operació és tota una fita per l’empresa. En paraules de Miquel Martí Pierre, director general de Moventis: “Estem molt satisfets amb el resultat d’aquesta operació. La compra d’autocars Rosamar és un moviment estratègic que ens permet continuar creixent, competir en un nou mercat i continuar amb la nostra vocació de creixement i expansió domèstica i internacional. Treballem cada dia per a continuar fent de Moventis un referent en mobilitat col·lectiva”.