Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia de la mà amb el Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu
25 d’abril de 2023

En línia amb l’esperit altruista i implicat en la societat de Moventia, Miquel Martí, president del grup; Silvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de la companyia, i Joaquim Badia, gerent de Stern Motor (Movento), han visitat aquest dimarts, 11 d’abril, el Pedriatric Cancer Center de Sant Joan de Déu. Recaptació solidària…

En línia amb l’esperit altruista i implicat en la societat de Moventia, Miquel Martí, president del grup; Silvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de la companyia, i Joaquim Badia, gerent de Stern Motor (Movento), han visitat aquest dimarts, 11 d’abril, el Pedriatric Cancer Center de Sant Joan de Déu.

Recaptació solidària

Després de promoure la recaptació de 41.480 euros per al centre de recerca a través del sopar solidari nadalenc celebrada el passat mes de desembre, els representants de Moventia han volgut tornar al centre oncològic per a conèixer els nous projectes i continuar donant suport a la iniciativa mèdica.

El doctor Manel del Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha estat l’encarregat d’acompanyar als directius de Moventia. El representant de l’hospital matern infantil ha posat en coneixement als càrrecs executius del grup dels diferents avanços en matèria oncològica que s’han fet en els últims mesos gràcies a donacions d’empreses i entitats com Moventia.

Moventia dona la mà al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Sant Joan de Déu és un dels centres pediàtrics d’Europa que atén més pacients. L’Hospital va inaugurar el passat 16 de juny el primer centre monogràfic oncològic de l’estat, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, creat completament gràcies a les donacions. La instal·lació concentra, en un espai comú, els serveis assistencials dirigits al pacient que presenta un càncer del desenvolupament, així com amb els espais dedicats a la recerca. El seu objectiu és atendre de forma més eficaç, intel·ligent i adequada al gran volum de pacients, més de 400 nous cada any, amb un equip altament especialitzat de l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Per a Moventia és de vital importància implicar-se en projectes que generin un impacte social positiu en els territoris en els quals té presència. Per això, des del grup, afermem el nostre compromís amb el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona i confirmem que hi continuarem contribuint amb l’objectiu de promoure el seu desenvolupament.