Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia consolida la unió amb el Palau de la Música Catalana
16 de juny de 2022

Moventia renova un any més, la temporada 2022-2023, la seva col·laboració com a Mecenes Protector amb el Palau de la Música Catalana per a contribuir en l’impuls de la programació artística de la Fundació Orfeó Catalá – Palau de la Música Catalana. Fundació Orfeó Català…

Moventia renova un any més, la temporada 2022-2023, la seva col·laboració com a Mecenes Protector amb el Palau de la Música Catalana per a contribuir en l’impuls de la programació artística de la Fundació Orfeó Catalá – Palau de la Música Catalana.

Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana té com a principal objectiu promoure la música posant especial atenció en el cant coral i en el coneixement i difusió del patrimoni cultural, col·laborant en la consolidació de la cohesió social.

Moventia, com a companyia referent en mobilitat sostenible, segueix amb el seu compromís a promoure la cultura, ja que és considerada com un sector clau per a reconduir l’economia local i generar ocupació, entre altres factors. Una de les accions propòsit que emmarquem en el seu Pla Estratègic de Responsabilitat Social com a companyia, és construir una societat millor.

Sílvia Martí, Vicepresidenta Corporativa, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, afirma que “Continuem apostant un any més per aquesta entitat, que, a través de la seva activitat, concerts i cors, promou la pràctica i la formació musical i, en definitiva, acosta el coneixement del patrimoni i la cultura catalana a un públic divers, reflex de la nostra societat”.

Moventia entén la cultura com una eina de transmissió de valors que fomenta el pensament crític de les persones i que actua com a instrument de cohesió social. Per això, col·labora i forma part de projectes i iniciatives promogudes per entitats de referència que tenen objectius de difusió cultural de qualitat dins del territori.

 

Foto: D’esquerra a dreta; Maribel Palau, directora de mecenatge i patrocinis de Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, Joan Oller, director general de la Fundació OC-PMC, Silvia Martí, vicepresidenta de Moventia, Mariona Carulla, presidenta de la Fundació OC-PMC, i Miquel Martí, president de Moventia.