Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia col·labora en la iniciativa ‘Vacances de Pau’ per a nens ucraïnesos, organitzada per la Delegació del Govern a Catalunya
30 d’abril de 2024
La Delegació del Govern a Catalunya ha donat la benvinguda aquest dimarts als 25 nens i nenes ucraïnesos en la seva seu de Barcelona

La Delegació del Govern a Catalunya ha donat la benvinguda aquest dimarts als 25 nens i nenes ucraïnesos en la seva seu de Barcelona. Aquests joves, provinents de Ochakiv, una ciutat marcada per la proximitat al capdavant de batalla en el sud de Crimea, són els primers participants de les ‘Vacances de Pau’ que se celebren a Espanya. Es tracta d’una iniciativa liderada per la Delegació del Govern a Catalunya amb l’objectiu que pugui ser replicada en altres territoris del país.

El programa, dissenyat per a brindar moments d’alegria i descans a nens afectats per conflictes, ofereix una àmplia gamma d’activitats. Des de Pineda de Mar fins a Salou i Calella de Mar, els joves gaudiran durant més de 20 dies (des del 26 d’abril fins al 17 de maig) d’excursions i experiències úniques, incloent-hi visites a punts turístics destacats de Barcelona, com la Sagrada Família o el Parc Güell.

Una part fonamental d’aquesta iniciativa és la col·laboració de Moventia, un dels principals partners de mobilitat L’empresa s’encarrega dels trasllats per carretera del grup als hotels i a les diferents visites, assegurant que cada moment sigui segur i còmode pels participants.

L’acte de benvinguda, presidit pel delegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto, ha comptat amb la presència destacada de l’alcalde de Ochakiv, Serhii Bychkov, i el cònsol general d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov. Miquel Martí, president de Moventia, també ha estat present en l’acte al costat d’altres partners de la iniciativa, subratllant el compromís del grup amb causes humanitàries i el benestar de la comunitat internacional.