Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia col·labora en la formació de personal de conducció
11 d’octubre de 2021

Un any més, Moventia ha impulsat els cursos per a l’habilitació integral de nous/noves professionals del transport de persones, amb la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del nostre compromís de RSC i d’igualtat d’oportunitats. Al 2021 s’han realitzat un total de…

Un any més, Moventia ha impulsat els cursos per a l’habilitació integral de nous/noves professionals del transport de persones, amb la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del nostre compromís de RSC i d’igualtat d’oportunitats.

Al 2021 s’han realitzat un total de 4 cursos: dos a Sant Cugat, un a Mataró i un altre a Sabadell, aquest últim en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell.

Un total de 60 professionals han finalitzat o estan a punt de finalitzar la formació i estaran preparats/des per a realitzar els exàmens del permís de conduir D i CAP inicial. Després d’obtingudes les habilitacions, Moventis ofereix, almenys al 40% de l’alumnat, la possibilitat d’incorporar-se al grup d’empreses de la companyia.

Esperem en breu comptar amb ells i elles en la nostra plantilla.