Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia col·labora amb La Marató 2021
15 de desembre de 2021

El compromís de Moventia amb la societat continua, i més, en un a època en què el suport per afrontar situacions complicades està sent molt necessari. La voluntat de Moventia és participar de manera activa en el desenvolupament d’una societat millor, ja sigui impulsant programes propis…

El compromís de Moventia amb la societat continua, i més, en un a època en què el suport per afrontar situacions complicades està sent molt necessari. La voluntat de Moventia és participar de manera activa en el desenvolupament d’una societat millor, ja sigui impulsant programes propis o col·laborant amb entitats i fundacions sense ànim de lucre en àmbits diferents. És per això que, un any més, Moventia col·labora amb La Marató de TV3, enguany amb dos autocars d’Izaro i Calella que utilitzaran diferents artistes que actuaran durant el programa.

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Pots col·laborar amb aquesta campanya fent el teu donatiu per transferència, internet, caixers automàtics de CaixaBank i Bizum.

 

La Marató que trenca murs