Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia amb Sant Joan de Déu
12 de juliol de 2022

  Moventia continua col·laborant amb Sant Joan de Déu. Aquest cop a través de la Nit solidària Festival Jardins Pedralbes, un sopar i concert de Paul Anka a benefici del Pediatric Cancer Center Barcelona L’Hospital Sant Joan de Déu va inaugurar al juny del 2022, el Pediatric Cancer Center Barcelona,…

 

Moventia continua col·laborant amb Sant Joan de Déu. Aquest cop a través de la Nit solidària Festival Jardins Pedralbes, un sopar i concert de Paul Anka a benefici del Pediatric Cancer Center Barcelona

L’Hospital Sant Joan de Déu va inaugurar al juny del 2022, el Pediatric Cancer Center Barcelona, un dels centres més grans d’Europa pel tractament i la recerca del càncer infantil.

Aquest gran somni és avui una realitat gràcies als milers de particulars, empreses i entitats que amb la seva generositat l’han fet possible. Un cop obertes les seves portes, el Pediatric Cancer Center Barcelona s’enfronta a importants reptes que segueixen necessitant l’ajuda de tots:

  • Incrementar la capacitat de curació del càncer infantil.
  • Aconseguir nous tractaments efectius pels càncers incurables.
  • Disminuir les seqüeles dels infants supervivents.
  • Oferir una atenció integral i personalitzada.
  • Fer un centre obert que no discrimini per motius econòmics.

La Nit solidària Festival Jardins Pedralbes ajudarà a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a seguir curant i cuidant a tots els valents que en aquest moment tenen càncer, però també, a tots els que algun dia el tindran.