Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia amb la igualtat i la no discriminació
6 de març de 2020

Moventia coherent amb els seus valors treballa amb una cultura d’organització del treball que afavoreix la igualtat efectiva entre dones i homes i amb les seves polítiques de responsabilitat social corporativa. Des de que el 2007 es van implantar els primers plans d’igualtat en 5 empreses…

Moventia coherent amb els seus valors treballa amb una cultura d’organització del treball que afavoreix la igualtat efectiva entre dones i homes i amb les seves polítiques de responsabilitat social corporativa.

Des de que el 2007 es van implantar els primers plans d’igualtat en 5 empreses de Moventis, any rere any s’han anat sumant la resta de les empreses del grup. Moventia, en línia amb la Igualtat d’oportunitats planifica i implanta accions igualitàries en els seus processos de selecció i promoció interna, en l’ús del llenguatge inclusiu, contractació i retribució i protocols davant l’assetjament per a prevenir i actuar davant qualsevol mena de discriminació.

Gràcies a la implantació dels esmentats plans es promou i pretén consolidar la motivació, el compromís i la satisfacció en els llocs de treball, millorant el clima laboral i potenciant les aptituds i capacitats de tot el personal per igual.