Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia als guardons: #PremiIMPULSA i #PremiEMPRESACULTURA
11 de febrer de 2021

El passat 4 de febrer es van entregar els guardons als guanyadors del #PremiIMPULSA i del #PremiEMPRESACULTURA amb l’assistència de la Consellera de Cultura, Sra. Àngels Ponsa, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Des de Moventia hem tingut l’honor de formar part del jurat, de la…

El passat 4 de febrer es van entregar els guardons als guanyadors del #PremiIMPULSA i del #PremiEMPRESACULTURA amb l’assistència de la Consellera de Cultura, Sra. Àngels Ponsa, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Des de Moventia hem tingut l’honor de formar part del jurat, de la mà de Sílvia Martí. 
El Premi EMPRESA CULTURA el concedeix per primera vegada la Fundació Catalunya Cultura per visibilitzar una empresa que realitzi una acció de compromís i aportació a la cultura amb impacte territorial.
El jurat ha valorat especialment el seu abast territorial, el seu gran impacte social i la seva contribució a motivar múltiples iniciatives en pro de la cultura més enllà del seu objectiu empresarial.
Amb aquest reconeixement la Fundació Catalunya Cultura vol agrair al món empresarial la seva contribució a la cultura, un sector imprescindible i que pateix un moment molt complicat pel context de la pandèmia actual.