Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia acompanya a la Fundació Cruyff en la 18a edició del Open Day
4 d’octubre de 2024
L’empresa col·labora amb la Fundació Cruyff amb el propòsit d’ampliar l’oferta esportiva per a nens i nenes amb diversitat funcional.

El passat 3 d’octubre, Moventia va tornar a demostrar el seu suport a la Fundació Cruyff participant en la 18ª edició del Open Day.

En línia amb el propòsit de la companyia de contribuir a les tasques d’execució, coordinació, seguiment i difusió dels projectes d’esport adaptat de la fundació per a nens i joves amb diversitat funcional, així com als dels diferents projectes de transformació social que l’entitat duu a terme en tot el territori, l’empresa es va posar a la disposició de la institució solidària en la celebració de la seva jornada esportiva per excel·lència. Aquesta va tenir lloc en el Centre Esportiu Municipal de la Mar Bella, CEM Marbella, situat en l’avinguda del Litoral de Barcelona.

La celebració de l’esdeveniment, que reuneix cada any a més de 900 nens i joves amb diversitat i sense diversitat funcional per a gaudir d’una jornada d’esport i oci, va permetre que molts descobrissin les disciplines esportives que millor s’adapten a les seves condicions. La jornada també va comptar amb un esmorzar de benvinguda, diverses activitats esportives i un lliurament de medalles als nens i nenes. Durant l’acte Moventia va exposar els vehicles que Movento, la seva divisió de mobilitat individual, va cedir en l’any 2023 arran de l’acord de col·laboració que va signar amb la fundació: Renault Arkana, Austral i Space, pertanyents a Movento Auser, concessionari Renault i Dacia de Movento.

Susila Cruyff, presidenta de la Fundació Cruyff; Pati Roura, directora de la Fundació Cruyff; Danny Cruyff, esposa de Johan Cruyff; Chantal Cruyff, filla de Johan Cruyff; Jordi Cruyff, fill de Johan Cruyff; Roger Garcia Junyent, ambaixador de la Fundació Cruyff, i Niels Vink, ambaixador de la Fundació Cruyff, van ser els representants de l’organització que van exercir d’amfitrions del Open Day. Així mateix, el següent grup d’empresaris, entre els quals estava Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, van assistir a l’esdeveniment en qualitat de patrons de la fundació: Jaume Roures, Joan Laporta, Ramón Agenjo, Joan Francesc Pont i Xavier Arbós.

Moventia destina anualment part dels seus beneficis a accions de caràcter social amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de la societat. En aquest sentit, conservar la relació amb la Fundació Johan Cruyff i dur a terme diferents projectes de transformació social
conjuntament, que permeten acostar l’esport a nens i nenes amb necessitats especials, és una iniciativa que s’alinea amb el propòsit corporatiu i amb els valors socials que l’empresa porta per bandera: el respecte, la igualtat, la tolerància i la inclusió.