Skip to content

Comunicación > Actualidad

Motospazio participa al saló Motoh! Barcelona amb una doble celebració
19 de gener de 2017

El concessionari oficial de Piaggio celebra el centenari del scooter en el saló de referència de les 2 rodes La Piaggio Liberty, que compleix la majoria d’edat, la Piaggio Medley i la Moto Guzzi V9 són les principals novetats de 2016   Coincidint amb l’any…

  • El concessionari oficial de Piaggio celebra el centenari del scooter en el saló de referència de les 2 rodes
  • La Piaggio Liberty, que compleix la majoria d’edat, la Piaggio Medley i la Moto Guzzi V9 són les principals novetats de 2016

 

Coincidint amb l’any de celebració del centenari de la primera motocicleta Scooter, Motospazio acudeix al Saló Motoh! amb Piaggio,i la seva àmplia gamma de models per a la mobilitat urbana a dues rodes, a més de les últimes novetats de les marques Vespa, Moto Guzzi, Gilera, Aprilia i Derbi. El Saló, que aquest any se situarà per primera vegada en el recinte firal de Montjuïc, tindrà lloc del 15 al 17 d’abril i s’espera que assisteixin uns 18.000 visitants.

 En un stand de Piaggio, de 180 m2 d’exposició, s’exhibiran els nous models de les marques de Motospazio. Entre les novetats en vehicles a dues rodes per aquest 2016 destaquen els dos models de Piaggio, Liberty i Medley, i el nou llançament de la casa Guzzi, la Moto Guzzi V9. Encara que, sens dubte, la gran protagonista del concessionari serà la Piaggio Liberty. En un any en el qual el mercat de les motocicletes va créixer un 18%, Piaggio Liberty es va situar entre les 10 motos més venudes d’Espanya. La recuperació del sector coincideix amb la celebració dels 100 anys del llançament del scooter, un tipus de motocicleta que ha revolucionat les dues rodes, i que en l’actualitat s’ha consolidat com l’opció més popular per a la mobilitat urbana.

Els 18 anys de Piaggio Liberty arriben de la mà d’una nova generació de motocicletes, totalment renovada respecte a models anteriors. Amb altes prestacions, estilitzada i lleugera de pilotar, alhora que mediambientalment sostenible, la nova Piaggio és sobretot fidel a les qualitats que han fet del scooter un vehicle reeixit. Segons Joan Anton Capmany, gerent de Motospazio, “Piaggio encapçala les nostres vendes, és líder indiscutible, així com també ho són les motocicletes scooter, sens dubte el vehicle de dues rodes de referència a la ciutat, que després de 100 anys segueix creixent”.

 En el stand de Motospazio els visitants al Saló podran conèixer i provar diferents models de motos del grup Piaggio. A més, amb motiu del Saló, i únicament durant aquests tres dies, Motospazio Empar Baños  oferirà 50 unitats de motos de la marca Piaggio a preus especials. Aquells que es decideixin per algun model també podran beneficiar-se de la targeta fidelitat de Movento, que inclou ofertes i promocions exclusives. Motospazio és un projecte de Movento, un dels grups d’automoció més importants de Catalunya. Amb la inauguració de Motospazio, Movento va irrompre fa dos anys al mercat de les dues rodes i va instal·lar el seu primer concessionari a la ciutat de Barcelona. L’empresa forma part de Moventia, un grup empresarial que des de 1953 es dedica a resoldre les necessitats de mobilitat de persones i organitzacions a través d’una oferta global i complementària de transports col·lectius i productes i serveis d’automoció.