Skip to content

Comunicación > Actualidad

Miquel Martí rep el Reconeixement Cecot a la Personalitat 2018 per la seva trajectòria professional
26 d’octubre de 2018

El president del grup Moventia, Miquel Martí, ha estat guardonat amb el premi Reconeixement Cecot a la Personalitat 2018 per la seva trajectòria professional i empresarial, durant la celebració de la 24a Nit de l’Empresari celebrada dimarts a la nit al Teatre Nacional de Catalunya….

El president del grup Moventia, Miquel Martí, ha estat guardonat amb el premi Reconeixement Cecot a la Personalitat 2018 per la seva trajectòria professional i empresarial, durant la celebració de la 24a Nit de l’Empresari celebrada dimarts a la nit al Teatre Nacional de Catalunya.

Miquel Martí, que ha rebut el guardó de la mà d’Antoni Abad, president de Cecot, i del president de la Generalitat, Quim Torra, en una gala que va reunir nombroses personalitats del món polític, econòmic i social català, inicia la seva etapa professional a Moventia l’any 1978, on ocupa diferents càrrecs fins a assolir-ne la presidència. Sota el seu mandat, la companyia viu un període d’expansió i consolidació de la seva activitat.

Durant el seu parlament, Martí ha agraït el reconeixement rebut i ha explicat que es “tracta d’un guardó que premia la trajectòria de Moventia, compartit amb tots els membres de la família i també amb els 4.000 col·laboradors i treballadors, sense els quals no hauria estat possible arribar fins aquí”. Alhora ha destacat la importància del “compromís diari, adquirit des de jove, i amb el llegat familiar i ha posat l’accent en l’ètica, la capacitat d’adaptació i reinvenció, l’habilitat de no defallir i la innovació, com a claus d’èxit de l’empresa familiar“.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció i Administració d’Empreses de l’IESE, Martí forma part de la tercera generació que lidera Moventia, fundada l’any 1923, i compagina aquesta tasca amb altres càrrecs com la presidència de la Comissió d’Infraestructures i Transport del Consell de Cambres de comerç de Barcelona; membre del Ple de la Cambra de comerç de Barcelona; membre del Consell de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; membre del Consell de Mobilitat de l’ATM; president de la societat Gestió i Promoció Aeroportuària, S.A. membre del comitè executiu de Fira de Barcelona i vocal Conseller de Faconauto, entre d’altres.