Skip to content

Comunicación > Actualidad

Miquel Martí participa a IESE i a CEP
23 de novembre de 2017

El president de Moventia, Miquel Martí, ha estat convidat al cicle Diàlegs d’Economia, que organitza el Consell d’Economia Productiva (CEP), el 23 de novembre de 2017. En aquest acte, un esmorzar-col·loqui ha parlat de Moventia, un player actiu de la mobilitat, creixement i internacionalització. Per…

El president de Moventia, Miquel Martí, ha estat convidat al cicle Diàlegs d’Economia, que organitza el Consell d’Economia Productiva (CEP), el 23 de novembre de 2017.

En aquest acte, un esmorzar-col·loqui ha parlat de Moventia, un player actiu de la mobilitat, creixement i internacionalització.

Per altra banda, el passat 15 de novembre també va participar a la 32ª edició de IESE Auto, on es parlava de cap a on es dirigeix el sector automobilístic en una era de turbulències, adaptant-se als canvis demogràfics, tecnològics i normatius. Miquel Martí va participar en el bloc de “Noves formes de mobilitat i plataformes de mobilitat”, concretament centrant-se en la part de “Solucions de mobilitat a Espanya”.