Skip to content

Comunicación > Actualidad

L’Espai Movento acull una trobada amb Carlos Sainz Jr
29 de maig de 2018

L’Espai Movento va acollir ahir a la tarda una exclusiva trobada entre el pilot de Fórmula 1 Carlos Sainz Jr. i un reduït grup de 40 convidats de Movento i BP Castrol, empresa patrocinadora de l’equip Renault. Durant la trobada a Sabadell, el pilot de…

L’Espai Movento va acollir ahir a la tarda una exclusiva trobada entre el pilot de Fórmula 1 Carlos Sainz Jr. i un reduït grup de 40 convidats de Movento i BP Castrol, empresa patrocinadora de l’equip Renault.

Durant la trobada a Sabadell, el pilot de l’escuderia Renault va compartir experiències amb les persones reunides a l’Espai Movento, i va explicar quines són les seves sensacions de cara al Gran Premi d’Espanya Emirates 2018, que se celebrarà aquest diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Sainz, que és desè a la classificació general amb 13 punts, va respondre també les preguntes dels assistents i més tard els va atendre personalment. El meet and greet, que es va celebrar en un ambient distès i proper, va finalitzar amb un petit refrigeri per a tots els convidats.

L’Espai Movento és una instal·lació de més de 1.450 m2 destinada a la venda de vehicles d’ocasió i propietat del grup Movento, present al Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès Nord, Maresme, Bages i Osona amb les 17 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 25.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.