Skip to content

Comunicación > Actualidad

La solidaritad de Movento continua
12 de juny de 2020

La solidaritat no ha cessat durant els mesos de pandèmia. En el cas de Sarsa, ha cedit tres vehicles al Consorci Sanitari de Terrassa per a ajudar en la lluita contra el coronavirus. Els cotxes serviran de suport per a la realització de visites d’atenció…

La solidaritat no ha cessat durant els mesos de pandèmia. En el cas de Sarsa, ha cedit tres vehicles al Consorci Sanitari de Terrassa per a ajudar en la lluita contra el coronavirus. Els cotxes serviran de suport per a la realització de visites d’atenció domiciliària a pacients que ja han finalitzat el seu període d’hospitalització.

L’entitat s’ha mostrat molt agraïda amb el concessionari davant aquesta acció, que contribueix al fet que el personal mèdic compti ara amb més mitjans per a desenvolupar la seva labor en primera línia amb la màxima professionalitat. Els vehicles cedits són de les marques Volkswagen i Audi, en concret es tracta dels models Tiguan, Polo i A1.

El CST és una organització sanitària integrada que proveeix atenció continuada i coordinada de serveis de salut a la localitat de Terrassa (Barcelona), que compta amb més de 200.000 habitants.

A més, Sarsa va cedir a la dissenyadora Miriam Ponsa una furgoneta Crafter que li ha servit per a distribuir les bates i màscares que ha produït durant la pandèmia. Ha repartit unes 3000 unitats setmanals a diferents CAPs de Catalunya. També va donar bates a Open Arms que es destinaven a professionals que treballen en residències de persones majors.

En el següent vídeo es resumeix la labor de la dissenyadora https://vimeo.com/427672713  

 

Per part seva, Stern Motor, ha cedit vehicles industrials (Esprintador, Vito, Citen) a ajuntaments i clients, per a ajudar a la lluita contra el coronavirus. Alguns d’aquests han estat: Ajuntament Torre de Claramunt per a realitzar visitis sanitàries a domicili i repartiment d’aliments, Falck Ambulancies per a muntar hospitals de campanya, Joan Ribaroja per a repartir material mèdic, EPIs, material de desinfecció i pantalles, Altima Serveis Funeraris  per al trasllat de materials i Serveis, Ajuntament Sentmenat per a la realització de visites sanitàries a domicili i repartiment d’aliments i el Ajuntament de Castellar del Vallès per a la realització de visitis sanitàries a domicili i repartir aliments.

A més, l’equip de Stern Motor ha decidit col·laborar amb la iniciativa solidària duta a terme per Nandu Jubany i l’empresa especialitzada en roba de cuina d’alta qualitat CSTY, que conjuntament han dissenyat unes màscares solidàries per a recaptar fons per a la recerca en la lluita contra el coronavirus.

Amb el nom #ConUnaSonrisa, la campanya vol recaptar fons per als projectes de recerca que ha iniciat l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncologia per a frenar l’epidèmia i prevenir nous brots.

Sens dubte, nombroses iniciatives que segur que han contribuït al fet que els dies de pandèmia siguin una mica més llevables.