Skip to content

Comunicación > Actualidad

La plantilla de TCC Pamplona reconeguda amb els premis SER Navarra
1 de febrer de 2021

La plantilla de TCC Pamplona va ser una de les premiades durant el lliurament dels Premis SER Navarra que es va celebrar ahir al Palacio auditorio de Baluarte. En aquesta V edició, la lluita contra el covid va centrar aquests guardons, i el jurat va…

La plantilla de TCC Pamplona va ser una de les premiades durant el lliurament dels Premis SER Navarra que es va celebrar ahir al Palacio auditorio de Baluarte.

En aquesta V edició, la lluita contra el covid va centrar aquests guardons, i el jurat va voler destacar entre altres categories (10 en total) a les plantilles dels sectors considerats essencials durant les primeres setmanes de pandèmia, com són els de les botigues d’alimentació, la neteja i el Transport Urbà, atorgant-los el premi d’Honor de Navarra.

La conductora Maite Beorlegui, va ser l’encarregada de recollir l’emotiu premi en representació del col·lectiu, i va agrair el guardó dedicant-lo a la plantilla de TCC.

“Aquest premi és un reconeixement des del personal d’oficines, a les persones que organitzen els serveis cada dia, a les persones que netegen els autobusos i als que sortim a conduir cada dia. Tots nosaltres hem fet un esforç molt important per a prestar un servei a les persones que en els moments més difícils de la pandèmia necessitaven el transport”, va afirmar Maite Beorlegui.

La conductora va estar acompanyada pel Gerent de TCC, Ramón Palau i el director de Transports de la MCP, Jesús Velasco.

Enhorabona a tota la plantilla!