Skip to content

Comunicación > Actualidad

La direcció d’Honda Espanya visita les noves instal·lacions d’AKAIMOTO a Sant Boi del Llobregat
31 de març de 2021

El senyor Miu Kato, president d’Honda Espanya i Portugal, va visitar el passat 23 de març Akaimoto, concessionari oficial d’Honda i empresa pertanyent al Grup Movento. Les instal·lacions es troben ubicades a Sant Boi de Llobregat i la visita del president Kato va tenir com…

El senyor Miu Kato, president d’Honda Espanya i Portugal, va visitar el passat 23 de març Akaimoto, concessionari oficial d’Honda i empresa pertanyent al Grup Movento. Les instal·lacions es troben ubicades a Sant Boi de Llobregat i la visita del president Kato va tenir com a objectiu conèixer l’emplaçament i el seu equip.

Per part d’Honda, durant la visita a Akaimoto, el president Kato va estar acompanyat per José Correia Luis, Head of Motorcicle Division, José Carlos Martínez, director de vendes d’Honda Motos, Patxi Azagra, director de desenvolupament de la xarxa de cotxes i motos i futur Head of Automobile Division, i Alexander Peil, Franchise Planning Area Manager. 

Per part de l’equip de Moventia, els participants de la trobada van ser: Miquel Martí, president de Moventia, Santi Colomer, director general de Movento, Toni Sánchez, director general d’Automoció de Movento, i Jorge Carillo, responsable de la divisió de motos de Movento.

A principis d’aquest any es va inaugurar Akaimoto a Sant Boi de Llobregat, amb unes instal·lacions de més de 1.500m2 i amb una exposició de més de 80 motos. Es tracta d’un espai creat seguint els últims estàndards de la marca, a través dels quals es viu el món de les dues rodes al màxim.