Skip to content

Comunicación > Actualidad

Julia Gilavert participa a l’International Mobility Congress
15 d’octubre de 2021

Sota el lema “Drive into innovation”, el International Mobility Congress va celebrar la seva primera edició el 21 i 22 de setembre. Durant les dues jornades, 70 ponents van revisar casos d’èxit mundial i van debatre sobre el futur de la mobilitat. A l’esdeveniment van…

Sota el lema “Drive into innovation”, el International Mobility Congress va celebrar la seva primera edició el 21 i 22 de setembre. Durant les dues jornades, 70 ponents van revisar casos d’èxit mundial i van debatre sobre el futur de la mobilitat. A l’esdeveniment van assistir prop de 800 professionals, el 30% connectats via streaming.

Julia Gilavert, directora de Moventis  Illes, va participar, amb en Mario CanetTransports Metropolitans de Barcelona (TMB) i  l’Antonio Cendrero, Arriva Spain, en la taula rodona, «Bus de baixes emissions. Eficiència energètica i experiència d’usuari millorada», on van debatre l’experiència d’ús i els seus avantatges dels diferents models energètics, entre ells l’elèctric, hidrogen i gas. La Julia va destacar les virtuts del #GasNaturalComprimido respecte als altres models existents. Els tres participants van concloure que el futur és incert i el més probable és que els tres models energètics arribin a conviure.