Skip to content

Comunicación > Actualidad

Josep Maria Martí rep el ‘Premi d’Honor’ d’Etalentum
25 de gener de 2023

El conseller delegat de Moventis i vicepresident executiu de Moventia, Josep Maria Martí, ha estat guardonat aquest dimarts amb el Premi d’Honor a la trajectòria personal dels Premis Etalentum. Es tracta de la primera edició d’aquesta iniciativa que organitza la companyia Etalentum, empresa espanyola líder…

El conseller delegat de Moventis i vicepresident executiu de Moventia, Josep Maria Martí, ha estat guardonat aquest dimarts amb el Premi d’Honor a la trajectòria personal dels Premis Etalentum. Es tracta de la primera edició d’aquesta iniciativa que organitza la companyia Etalentum, empresa espanyola líder en selecció de personal, i que coincideixen amb la celebració del centenari de Moventia.

L’elecció de Josep Maria Martí s’ha dut a terme per part d’un comitè d’experts, conformat per representants de prestigioses entitats públic-privades del territori, com són l’Ajuntament de Sabadell, la Cambra de Comerç del municipi, el Banc de Sabadell, la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Etalentum. Després d’estudiar els perfils i el recorregut de multitud de directius i directives del territori, l’heterogeni jurat ha decidit de manera unànime reconèixer a Josep Maria Martí per la seva trajectòria i l’èxit obtingut en els seus 35 anys de recorregut professional.

Per la seva part, Josep Maria Martí s’ha mostrat agraït davant l’important reconeixement: “Vull donar les gràcies per aquest magnífic premi que rebo en nom de tot l’equip Moventia, de la família i dels mestres que hem tingut, dels ensenyaments dels quals destaco el confiar en les persones, deixar-les treballar, formar-les en les aptituds necessàries i tractar-les amb empatia i respecte. M’agradaria destacar també que suposa una especial satisfacció per a mi rebre aquest premi en l’inici de l’any del centenari de l’empresa que va fundar el meu avi en 1923”.

 

Els premis Etalentum són guardons de caràcer local i han iniciat el seu recorregut reconeixent a les empreses situades a Sabadell i les poblacions del seu entorn. El seu principal objectiu d’aquests projecte és el de valorar els propòsits humans de les companyies locals a través de diversos factors com la promoció de talent intern i extern, el nivell de compromís amb els treballadors, la creació d’oportunitats per a la formació i el desenvolupament professional, l’apliació de polítiques de conciliació, integració i salut i les bones pràctiques de comunicació interna i transparència.

La cerimònia de lliurament ha tingut lloc a la Cambra de Sabadell i l’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Sabadell, la Sra. Marta Farrés, a més d’altres reconeguts representants del món empresarial del Vallès Occidental. Les següents edicions tindran lloc a altres localitats espanyoles.

 

Cent anys sent un referent

De manera paral·lela al premi de Josep Maria Martí, cal destacar també que Moventia, que compleix cent anys aquest 2023, ha estat una de les sis empreses candidates al Premi Etalentum a la categoria Empreses de més de 100 empleats, totes elles seleccionades pel quòrum d’experts pels seus sòlids projectes de promoció i desenvolupament de capital humà.

En declaracions dels cofundadors de Etalentum, Jaume Alemany i David Boixader, la creació d’aquests premis té com a objectiu “reconèixer el treball de moltes empreses en la gestió del seu capital humà, vetllar per la motivació dels empleats, detectar el talent i fomentar-lo i facilitar la conciliació”, entre altres aspectes fonamentals per a l’èxit de les empreses.