Skip to content

Comunicación > Actualidad

Josep Maria Martí participa en el 35 IESE Mobility
17 de maig de 2021

Josep Maria Martí, Conseller Delegat de Moventia i Vicepresident de Moventis, ha participat en el 35 IESE Mobility, la trobada anual organitzada per IESE al costat de Deloitte. Una cita en la qual diferents directius del sector han posat en relleu com la indústria de l’automoció…

Josep Maria Martí, Conseller Delegat de Moventia i Vicepresident de Moventis, ha participat en el 35 IESE Mobility, la trobada anual organitzada per IESE al costat de Deloitte. Una cita en la qual diferents directius del sector han posat en relleu com la indústria de l’automoció s’està preparant per a una dècada, que, especialment a les ciutats, ve marcada per una nova mobilitat, cada vegada més elèctrica, amb major pes en l’ús del vehicle compartit i que combinarà cada vegada més mitjans de transport.

Així ho han reflectit durant la trobada el director digital d’ALSA, Carlos Acha; el director general del RACC, Xavier Pérez; el director de mobilitat de Ferrovial (MC:FER), Andrés Camacho; el director general d’Estratègia i Desenvolupament de Renfe, Manel Villalante; el conseller delegat de EYSA, Javier Delgado; el director general de Negoci Vehicles de CAF (MC:CAF); el president de Solaris (OTC:SPCL), Josu Imaz, i el director de Qualitat, Enginyeria i Programes Estratègics Ibèria de DHL Express Spain, Rafael Pérez de la Muntanya.

Sobre aquest tema, Josep Maria Martí ha reivindicat que “la infraestructura de recàrrega ha de créixer a Espanya per a poder impulsar aquest tipus de vehicle”, que en el cas de Barcelona assegura que és encara residual. “Hauríem de tenir 100.000 punts de càrrega, no 200″, ha destacat en la trobada. Així mateix, Martí ha afirmat que l’aposta passa per la col·laboració públic privada, per a aconseguir una mobilitat “més sostenible i eficient”

Tots els directius participants han subratllat també durant la trobada la importància d’aprofitar els fons Next Generation per a aconseguir més mobilitat, més racional, verda, elèctrica i social. De la mateixa manera, coincidien en assegurar que la digitalització, al costat de noves tecnologies com el ‘big data’, canviaran el model de mobilitat actual a Espanya, sent més sostenible, eficient i compartit, amb propostes com la mobilitat integrada.