Skip to content

Comunicación > Actualidad

Jornades a Stern Motor amb la Mónica Mendoza
11 d’octubre de 2021

Stern Motor ha organitzat unes jornades motivacionals dirigides a comercials, assessors i personal administratiu per a fomentar la cohesió d’equips i la resiliència. Comptem amb Mónica Mendoza i Esther Cuspinera per a dinamitzar les sessions amb un format de ponència participativa i teatralització de situacions…

Stern Motor ha organitzat unes jornades motivacionals dirigides a comercials, assessors i personal administratiu per a fomentar la cohesió d’equips i la resiliència. Comptem amb Mónica Mendoza i Esther Cuspinera per a dinamitzar les sessions amb un format de ponència participativa i teatralització de situacions que succeeixen cada dia. La Mónica és una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes i està inclosa en el llibre TOP 100 SPEAKERS segons la prestigiosa agència de speakers Thinking Heads. L’Esther és actriu i ha participat en sèries com Mares, La que s’aveïna o El cor de la ciutat i en pel·lícules com No mataràs, Barcelona nit d’hivern o Rocco té el teu nom.

Sens dubte, unes jornades molt útils per a l’equip de Stern Motor per a afrontar l’últim trimestre amb més força i energia.