Skip to content

Comunicación > Actualidad

Jornada de portes tancades a Movento
13 de desembre de 2017

Durant el 2017, Movento ha realitzat diferents esdeveniments exclusius dirigits als seus clients, les anomenades portes tancades. S’han celebrat a Sarsa Granollers, Vic, Manresa i Terrassa; a Auser Terrassa, Sabadell, Mataró i Pineda; Stern Sabadell i Terrassa; així com a Motospazio, donant un gir al tipus d’esdeveniment que estem acostumats habitualment i…

Durant el 2017, Movento ha realitzat diferents esdeveniments exclusius dirigits als seus clients, les anomenades portes tancades.

S’han celebrat a Sarsa Granollers, Vic, Manresa i Terrassa; a Auser Terrassa, Sabadell, Mataró i Pineda; Stern Sabadell i Terrassa; així com a Motospazio, donant un gir al tipus d’esdeveniment que estem acostumats habitualment i convidant a nous clients. Unes jornades de trobada on els client disposa, durant un temps limitat, de gran quantitat de models a preus irresistibles. A més les jornades s’amenitzen amb música ambient, zona de jocs per als més petits i food-truck.

En tots els centres les jornades han tingut gran èxit, gràcies a l’esforç, implicació i participació de tots els departaments que han estat involucrats.