Skip to content

Comunicación > Actualidad

Has vist les propostes de Moventia per al teu estiu?
18 de juliol de 2022

A Moventis, tenim a la vostra disposició multitud de serveis turístics en tot el territori que podreu aprofitar en les vostres escapades aquest estiu.  Per a aquells que voleu gaudir d’una experiència d’oci d’un dia, sense preocupar-se pels desplaçaments ni per les entrades, podeu trobar…

A Moventis, tenim a la vostra disposició multitud de serveis turístics en tot el territori que podreu aprofitar en les vostres escapades aquest estiu. 
Per a aquells que voleu gaudir d’una experiència d’oci d’un dia, sense preocupar-se pels desplaçaments ni per les entrades, podeu trobar a Experience by Moventis i a Catalunya Bus Turístic, la millor opció per a anar un dia a Port Aventura, o a visitar el Museu Dalí.

A la zona de la Costa Brava, Moventis ofereix nombrosos serveis a les principals zones turístiques. Així, a la zona de l’Empordà, Moventis SARFA ofereix el servei del Julivia, per a arribar a les platges de Palafrugell; el Bus Llançà que connecta el nucli urbà amb les millors platges, el Badia Bus, que recorre Palamós i Sant Antoni de Calonge o el Bus Platges de Begur que enllaça el municipi amb les cales i platges més idíl·liques de la zona. A més, des d’aquest estiu, també hi ha disponible la nova llançadora des de Cadaqués fins al Parc Natural del Cap de Creus. 

En altres municipis de la costa catalana, els Carrilets de Moventis, recorren els llocs més emblemàtics, com és el cas de L’Escala, que recorre tots els racons de la vila, i els carrilets de Sitges o Vilanova i la Geltrú. A les Illes Balears, a Mallorca i Menorca, també es poden trobar rutes en algunes de les zones més populars. Consulta els recorreguts disponibles. Encara a les Illes Balears, hi ha disponible l’Aerotib per accedir a Palma des de l’aeroport sense esperes. 

Per a aquells que vulgueu visitar les gran capitals, com Barcelona Lleida, també podeu gaudir dels busos turístics descapotats per a veure tots els racons de les ciutats d’una manera més còmoda i amena, sense cues ni aglomeracions. A Barcelona, també tens disponible el servei de Cruise Bus per accedir als molls des d’on surti el teu creuer, servei que també podràs agafar a la tornada i que t’aproparà al transport públic de Barcelona. 

Tots els serveis compten amb les certificacions de seguretat i control per a la prevenció de risc de contagis i tot el personal de Moventis continua treballant de manera incansable per a garantir la màxima seguretat a bord perquè viatgeu amb tranquil·litat.

Si necessites viatjar amb el teu vehicle, no t’oblidis de realitzar una revisió abans de posar-te en carretera per a tenir a punt els principals elements de seguretat com a rodes, frens, il·luminació, amortirors, oli… Sol·licita cita prèvia en els tallers de Moventoaquí. Recorda que per ser empleat/da, tens un descompte directe en factura. 

En el cas que necessitis llogar un vehicle per a un dia o un viatge, compta amb Nizacars Rent a Car, amb les seves principals sucursals a Màlaga i Barcelona

 

BON ESTIU!