Skip to content

Comunicación > Actualidad

Finalitza el Fresc Festival 2018 amb Movento repetint com a patrocinador
3 d’agost de 2018

El Fresc Festival 2018, el Festival d’Estiu del Vallès, consolidat com una de les principals ofertes culturals i d’oci estiuenques a Sabadell i el Vallès Occidental (Barcelona), ha tancat la seva segona edició aconseguint 5.500 espectadors en les 34 sessions de música, teatre, cinema i escena familiar programades entre el 24…

El Fresc Festival 2018, el Festival d’Estiu del Vallès, consolidat com una de les principals ofertes culturals i d’oci estiuenques a Sabadell i el Vallès Occidental (Barcelona), ha tancat la seva segona edició aconseguint 5.500 espectadors en les 34 sessions de música, teatre, cinema i escena familiar programades entre el 24 de juny i el 26 de juliol de 2018 al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell.

Com a grup líder d’automoció al Vallès, Movento repetia aquest any com a patrocinador, exposant vehicles d’algunes de les marques que representa: Auser (Renault i Dacia), Stern Motor (Mercedes-Benz i Smart) i Sarsa (SeatSkoda, Audi i Volkswagen). Els models que es van traslladar fins el festival van ser l’Scénic i el Kadjar de Renault, el Classe A de Mercedes-Benz, el Fortwo d’Smart, el Karoq i el Superb d’Skoda i el León i l’Arona de Seat. En paral·lel, va organitzar diversos sorteigs d’entrades per als espectacles i de caps de setmana per a dues persones en allotjaments rurals.

Un dels aspectes que els organitzadors del Fresc Festival han valorat més positivament d’aquesta edició és que en dotze de les sessions s’han exhaurit les localitats disponibles. Es tracta de La Nit dels Musicals de Sabadell i dels concerts de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell, Manu Guix, Marina BBface i Frank Montasell i La Vella Dixieland. També han omplert l’aforament el familiar El Petit Dalí, les sessions de contes per a adults de Yoshi Hioki i Sherezade Bardají, les representacions de Tenors i Mentiders i les projeccions de pel·lícules del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i del film Un doctor en la campiña.

Amb aquesta col·laboració, Movento posa de manifest un cop més la seva aposta per la cultura.