Skip to content

Comunicación > Actualidad

El ‘Teaming’ de TCC recolza tres nous projectes relacionats amb la salut i la infància
17 d’octubre de 2023
La solidaritat de la plantilla de l’empresa continua amb la iniciativa, aconseguint donar suport a la Fundació Neuroblastoma, ASPACE Navarra i PICA Navarra amb 1.500 € cadascuna.

Amb aquests ja són 21 els projectes amb els quals els treballadors i treballadores de TCC col·laboren a través de micro donacions d’ 1€ de les seves nòmines des de fa set anys. L’empresa, per part seva, dona 1 euro més per cada euro aportat per cada empleat o empleada que participa en la iniciativa.

El ‘Teaming’ de TCC Pamplona compleix més de set anys secundant de manera ininterrompuda a diferents projectes socials relacionats majoritàriament amb la salut. I, en aquesta ocasió, Fundació Neuroblastoma, ASPACE Navarra i PICA Navarresa han estat les tres noves entitats beneficiàries de la recaptació del ‘Teaming’ de TCC Pamplona amb 1.500 euros cadascuna, amb l’ajuda dels quals podran avançar en diferents projectes relacionats amb la salut i la infància.

Les donacions procedeixen de micro donacions de 1 euro de les nòmines de la meitat de la plantilla de la companyia, a la qual cosa se suma també l’aportació de TCC Pamplona, ​​que dóna 1 euro més per cada euro aportat per cada empleat o empleada que hi participa a la iniciativa.

Tres aportacions necessàries

El conductor Alberto Mercapide va ser qui va presentar el projecte de la Fundació Neuroblastoma per a recaptar fons per a la recerca del càncer infantil, més concretament, el neuroblastoma. Es tracta d’una mena de càncer rar, poc investigat i, generalment, amb mal pronòstic.

El projecte ‘RESPIRS familiars, d’ ASPACE Navarra va ser proposat pel Nelson Ángel Pico. Es tracta d’un projecte de suport familiar, específicament dirigit aquelles famílies de persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats afins que dediquen, moltes vegades, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, a les seves cures. La tasca que realitza es mostra en aquest vídeo.

La idea de fer costat al projecte de ‘Motoristes contra l’assetjament infantil’ de PICA Navarra ve del Pedro Lezáun, conductor de TCC Pamplona.

Aquesta associació, integrada en la seva majoria per motoristes, cerca protegir i acompanyar a menors en les seves activitats diàries, amb la finalitat que perdin la por d’integrar-se en la societat i siguin capaces de desenvolupar-se plenament com a individus. A més de protegir-los de possibles abusos i d’assetjament escolar, entre altres aspectes.

Aquest vídeo mostra els detalls de la iniciativa PICA Navarra.

Més de 31.000 euros de solidaritat

Amb aquestes tres últimes aportacions (que sumen ja 21 en set anys), el ‘Teaming’ de TCC Pamplona acumula més de 31.000 euros donats a través d’aquesta iniciativa. La Fundació Síndrome de Dravet va ser la primera a rebre 1.500 euros al febrer de 2017, a l’ésser el projecte més votat per la plantilla de TCC. Pocs mesos més tard, el ‘Teaming’ de TCC va lliurar altres dos xecs a l’Associació Eunate Elkartea i a ‘Ajudem a Nerea-Nereari Iaguntzen’.

En 2018 tres projectes més van rebre el suport del ‘Teaming’ de TCC: les associacions ADHI, ADELA i ADACEN. Ja en 2019 es van unir l’Associació GERNA, l’Associació Navarresa d’Autisme (ANA) i l’Associació Navarresa Contra el Càncer (AECC).

En 2020, les entitats destinatàries de l’ajuda van ser Associació Navarresa d’Espina Bífida i Hidrocefàlia (ANPHEB), l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals (ALCER Navarra) i l’Associació contra la Fibrosi Quística a Navarra.

I en 2021 la solidaritat va recaure en Metges del món, Eunate i en l’associació Braçades de superació. L’any passat les ajudes es van dirigir a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra, la Fundació Navarresa de Bàsquet Ardoi i l’ONG navarresa Hope and Progress.