Skip to content

Comunicación > Actualidad

El Ministre de Transports i Serveis Logístics de l’Aràbia Saudita visita Moventis
21 de maig de 2024
Saleh Al Jasser, acompanyat per una comitiva del consorci en el qual participa Moventis, va visitar les instal·lacions del sistema de transport i logística a la ciutat de Medina.

El Ministre de Transports i Serveis Logístics de l’Aràbia Saudita, Saleh Al Jasser, va realitzar una visita destacada aquest mes de maig al servei de transport interurbà, operat per Moventis dins del consorci Northwest Bus.

Acompanyat per una comitiva del consorci i altres càrrecs polítics d’Aràbia, el representant polític va poder conèixer de primera mà les instal·lacions del sistema de transport interurbà a la ciutat de Medina.

La visita no sols va destacar la importància del servei de transport a la regió, sinó també el compromís de Moventis i el consorci amb l’excel·lència i la qualitat en la prestació de serveis a l’Aràbia Saudita. El Ministre Al Jasser va poder observar l’esforç i dedicació de l’equip en l’operació del nou servei de transport interurbà, que busca millorar la mobilitat i la connectivitat en la zona.

Recent arribada a l’Aràbia Saudita

Aquesta fita s’emmarca en la recent posada en marxa del servei de transport interurbà a l’Aràbia Saudita, com a part dels esforços de Moventis per expandir les seves operacions internacionals i contribuir al desenvolupament d’infraestructures de transport d’alta qualitat a tot el món.

La divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia va reafirmar al novembre de 2023 la seva posició com l’operador internacional amb major presència a l’Aràbia Saudita amb la posada en marxa del servei per als pròxims deu anys. En concreto, Northwest Bus da cobertura a 60 ciudades ubicadas en la zona noroeste, incluyendo Yeda y el corredor del Mar Rojo, con ramales que conectan importantes ciudades como La Meca, Medina y la capital, Riad.