Skip to content

Comunicación > Actualidad

El millor bus turístic del món, a Barcelona
1 d’octubre de 2018

Barcelona City Tour, el bus turístic operat per l’UTE formada per Grup Julià i Moventia, ha estat premiat com a millor experiència en autobús turístic als Travelers’ Choice 2018 de TripAdvisor. Aquest guardó reconeix anualment les millors experiències turístiques a nivell internacional, a partir de les milions d’opinions…

Barcelona City Tour, el bus turístic operat per l’UTE formada per Grup Julià i Moventia, ha estat premiat com a millor experiència en autobús turístic als Travelers’ Choice 2018 de TripAdvisor.

Aquest guardó reconeix anualment les millors experiències turístiques a nivell internacional, a partir de les milions d’opinions i comentaris de viatgers de tot el món al portal web TripAdvisor.

En concret, les dues rutes interconnectades del Barcelona City Tour, que recorren entre altres ubicacions el Barri Gòtic, l’ Aquarium, el front marítim, la Torre Agbar, la Sagrada Família, el Poble Espanyol, el Camp Nou, la Pedrera o el Park Güell, han estat escollides com a millor experiència en autobús turístic a tot el món, en la categoria “Hop-On Hop-Off Experience”. A més, amb prop de 1.350 opinions publicades, Barcelona City Tour compta amb una valoració per part dels usuaris de TripAdvisor entre 4 i 5 estrelles.