Skip to content

Comunicación > Actualidad

El Director General de Renault, Sébastien Guigues, visita Movento
11 de març de 2021

El nou director general de Renault Espanya, Sébastien Guigues, va visitar el passat divendres 26 de febrer les instal·lacions de la nostra seu d’Auser a Sabadell i Terrassa. El senyor Guigues va prendre el relleu a la cúpula de Renault Espanya de la mà del…

El nou director general de Renault Espanya, Sébastien Guigues, va visitar el passat divendres 26 de febrer les instal·lacions de la nostra seu d’Auser a Sabadell i Terrassa. El senyor Guigues va prendre el relleu a la cúpula de Renault Espanya de la mà del nou president, el senyor Luca de Meo, amb el qual ja formaven tàndem en la seva anterior etapa a Seat.

La visita es va iniciar a Sabadell, on es va desplaçar per conèixer de primera mà els canvis que la concessió ha realitzat recentment sent una de les més innovadores i modernes de tota la xarxa. Posteriorment va visitar la recentment estrenada instal·lació de Terrassa la qual compta amb un taller que disposa de les millors instal·lacions en planxa i pintura i un modern sistema de gestió de les recepcions de taller. La comitiva va ser rebuda per Miquel Martí, president de Moventia, acompanyat per Toni Sánchez, director general d’Automoció de Movento i Antonio Sánchez Aguirre, Gerent de la marca Renault a Movento. Posteriorment es va incorporar a la comitiva Sílvia Martí com a directora de Comunicació i Vicepresidenta Corporativa de Moventia.

La visita va acabar amb un dinar, el qual es va desenvolupar en un ambient de màxima cordialitat, en el qual es va aprofitar per debatre sobre la situació actual de mercat, els plans de futur de la marca i les necessitats dels concessionaris.