Skip to content

Comunicación > Actualidad

El concessionari SARSA de Granollers organitza un torneig de pàdel amb Pablo Aymá
10 de juliol de 2018

Sarsa, el concessionari oficial de Seat, Volkswagen, Audi i Skoda del grup Movento, ha organitzat un torneig de pàdel de la mà de Pablo Aymá. La competició, que s’emmarca dins el Circuit Pàdel Sarsa i s’adreça principalment als clients del concessionari i a les seves…

Sarsa, el concessionari oficial de Seat, Volkswagen, Audi i Skoda del grup Movento, ha organitzat un torneig de pàdel de la mà de Pablo Aymá. La competició, que s’emmarca dins el Circuit Pàdel Sarsa i s’adreça principalment als clients del concessionari i a les seves parelles de joc, se celebrarà els propers 13 i 14 de juliol a les instal·lacions del Nou Pàdel Les Franqueses.

El torneig comptarà amb la participació exclusiva de Pablo Aymá, coach de la millor parella femenina estatal i un dels entrenadors professionals de pàdel més importants del moment, que oferirà un clínic als assistents. A més a més, tots els participants podran provar les pales de la marca Rossignol, assistir a una sessió de fisioteràpia i gaudir d’un test drive de les últimes novetats de Volkswagen, Audi i Seat. 

Després de l’entrega de premis als campions i als subcampions, se celebrarà un sorteig amb productes exclusius de les marques Rossignol, Flexor i Múnich. Posteriorment, i per finalitzar la jornada, se servirà un refrigeri.

Tots els interessats poden inscriure’s aquí.