Skip to content

Comunicación > Actualidad

El Centre d’Esports Sabadell i el Grup Moventia signen un acord de patrocini per a la temporada 2020-2021
23 de novembre de 2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i Moventia han oficialitzat el nou acord de patrocini del grup vallesà expert en mobilitat sostenible amb el club per una temporada en una presentació que ha tingut lloc a la sala de premsa Miguel Quereda, a l’estadi de la…

El Centre d’Esports Sabadell FC i Moventia han oficialitzat el nou acord de patrocini del grup vallesà expert en mobilitat sostenible amb el club per una temporada en una presentació que ha tingut lloc a la sala de premsa Miguel Quereda, a l’estadi de la Nova Creu Alta. 

Amb aquest nou acord, torna a la Nova Creu Alta un dels patrocinadors històrics del CE Sabadell amb  els mateixos valors i orgull de territori. En l’ADN de Moventia hi ha un potent esperit emprenedor amb una forta aposta per la innovació i la sostenibilitat. L’aliança amb el grup inclou un acord comercial amb Movento i quatre de les seves ensenyes en el sector d’automoció: Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart), Sarsa (Seat-Skoda) i Movento Auto Selecció (vehicles d’ocasió). Tanmateix, Moventia, a través de Moventis – Autocars Calella, tindrà una participació important dins del patrocini, com a operador encarregat dels desplaçaments de  l’equip amb l’autocar oficial arlequinat, que donarà visibilitat a l’equip arreu del territori.

 

Han assistit a l’acte com a màxims representants de Moventia el Sr. Miquel Martí, President de Moventia, la Sra. Sílvia Martí, VP Corporativa de Moventia, i el Sr. Miquel Martí Pierre, Director General de Moventis. Per part del CE Sabadell FC hi han participat Esteve Calzada, el seu President, Bruno Batlle, Director General, i Ana Navés, Vicepresidenta, acompanyats del Sr. Jordi Guarch, membre del Consell Assessor del CE Sabadell.

 

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Esteve Calzada, ha conduït l’acte i ha assegurat que “per al CE Sabadell és un gran honor incorporar novament Moventia a la família d’empreses arlequinades, això ens dona un gran impuls per seguir amb aquest gran projecte de tots”. Per la seva part, Miquel Martí ha felicitat el club per l’èxit present i futur del seu projecte esportiu i ha volgut destacar els estrets lligams –especialment sentimentals– entre el grup i el club arlequinat, amb anècdotes que es remunten fins i tot als temps de la Vella Creu Alta.

 

En les circumstàncies actuals de la pandèmia, que ha agafat de manera imprevista a tots, tant al CE Sabadell com a Movento i Moventis, notícies i projectes com aquest són especialment importants i molt benvinguts. Es tracta de d’un pas més en la contribució per l’aposta per l’esport i la garantia per la mobilitat segura. Un recolzament mutu en l’activitat de dues organitzacions arrelades al territori, reforçant els vincles amb valors comuns i treballant per seguir sempre endavant i sempre en moviment.