Skip to content

Comunicación > Actualidad

Das WeltAuto entrega un ŠKODA KODIAQ a Aldeas Infantiles SOS
26 d’abril de 2021

El passat 15 d’abril de 2021 des de Das WeltAuto, la marca de vehicles d’ocasió del Grup Volkswagen, va fer el lliurament d’un ŠKODA KODIAQ a Aldeas Infantiles SOS a SARSA Terrassa. Aquesta acció forma part del projecte “Una ocasió per a ajudar” i consisteix…

El passat 15 d’abril de 2021 des de Das WeltAuto, la marca de vehicles d’ocasió del Grup Volkswagen, va fer el lliurament d’un ŠKODA KODIAQ a Aldeas Infantiles SOS a SARSA Terrassa.

Aquesta acció forma part del projecte “Una ocasió per a ajudar” i consisteix en la cessió per part de Das WeltAuto de set vehicles d’ocasió amb la intenció de facilitar els desplaçaments d’uns 300 nens i nenes de Aldeas Infantiles de Sant Feliu de Codines, a Barcelona.

El lliurament del vehicle la vam fer en les instal·lacions de SARSA, aTerrasa. A l’acte van assistir Carlos Calatayud, director de Vendes de ŠKODA Espanya; Enric Fauste, director general del Grup Sarsa; Jordi Doménech, gerent de ŠKODA i SEAT del Grup Sarsa; José Luis Escobar, director territorial d’ Aldeas Infantiles SOS a Catalunya; i Carmen Nicolás, directora d’Aldeas de Sant Feliu de Codines.

Aquest ŠKODA KODIAQ i la resta dels vehicles lliurats, han superat la revisió exhaustiva de Das WeltAuto i compten amb la garantia del Grup Volkswagen.