Skip to content

Comunicación > Actualidad

CityBike presenta el nou servei de bicicleta pública d’Estocolm
15 de setembre de 2021

City Bike Global ha triat a VAIMOO com partner estratègic per al subministrament de bicicletes elèctriques d’aquest nou servei públic de la capital sueca, que es preveu sigui un dels més grans a nivell europeu i mundial CityBike Global, companyia líder en micro mobilitat a…

City Bike Global ha triat a VAIMOO com partner estratègic per al subministrament de bicicletes elèctriques d’aquest nou servei públic de la capital sueca, que es preveu sigui un dels més grans a nivell europeu i mundial

CityBike Global, companyia líder en micro mobilitat a Europa i Amèrica Llatina, pertanyent al grup Moventia, és l’empresa adjudicatària del servei de bicicleta pública elèctrica en el municipi d’Estocolm, després de signar un acord amb el consistori per a implementar aquesta nova modalitat de transport a la ciutat. La companyia reforça així la seva presència a nivell europeu i consolida el seu lideratge internacional en el servei de bicicleta compartida pública que ja ofereix en ciutats com Hèlsinki, París, o Lima.

Per a aquest nou projecte, que s’espera sigui un dels més grans d’Europa i del món, CityBike Global compta amb VAIMOO com partner estratègic per a subministrar les més de 5.100 bicicletes elèctriques intel·ligents. La seva experiència a proporcionar aquest tipus de models en altres capitals europees amb mobilitat ciclista com Copenhaguen, Rotterdam i el Regne Unit, el converteixen en el soci idoni de City Bike Global per a proporcionar aquest servei a Estocolm. De fet, l’e-bike d’Estocolm és una versió de la e-bike VAIMOO premiada pel CES 2021, específicament adaptada per a satisfer les necessitats de mobilitat de la ciutat.

En aquest sentit, la nova modalitat de e-bike sharing a la capital sueca dotarà a la ciutat de milers de vehicles nous, eficients i sostenibles gràcies al quadre d’alumini reciclat i la bateria ràpida intercanviable de gran capacitat. Disponibles les 24 hores del dia, durant tot l’any, les bicicletes elèctriques estaran connectades a un sistema de gestió flexible, que es pot integrar amb els existents, i que contribuirà a descongestionar el trànsit urbà en habilitar estacions virtuals on els vehicles es poden estacionar després de cada viatge.

En paraules de Jordi Cabañas, CEO de CityBike Global: “Estem orgullosos d’haver estat seleccionats per la ciutat com a soci per a executar aquest servei estratègic que proporcionarà una mobilitat activa alternativa als ciutadans d’Estocolm. Aquest nou projecte de CityBike reforça la nostra posició de lideratge europeu en serveis públics de micro mobilitat”.

Aquest acord porta a les bicicletes elèctriques VAIMOO a una altra capital mundial del ciclisme“, afirma Matteo Pertosa, CEO i fundador de VAIMOO, i afegeix: “L’associació amb CityBike Global en el projecte d’Estocolm és un gran orgull tant personal com per a tot l’equip de VAIMOO, constantment compromès amb el disseny i implementació de sistemes de bicicleta pública fàcilment integrables per a una mobilitat alternativa, sostenible i inclusiva”.