Skip to content

Comunicación > Actualidad

CityBike Global passa a ser Inurba Mobility i arriba a Estocolm
3 de juny de 2022

CityBike Global, l‘operador de serveis públics de mobilitat individual fundat per Moventia, i que en l’actualitat està participada juntament amb Sherpa Capital, ha presentat recentment, en un acte a Barcelona, el seu nou procés de rebranding, a través del qual passarà a operar en tots…

CityBike Global, l‘operador de serveis públics de mobilitat individual fundat per Moventia, i que en l’actualitat està participada juntament amb Sherpa Capital, ha presentat recentment, en un acte a Barcelona, el seu nou procés de rebranding, a través del qual passarà a operar en tots els mercats en els quals està actiu sota el nom d’ Inurba Mobility. 

Set anys després de la creació de la marca, aquest nou naming transmet la transformació experimentada per la companyia, que es veu també reflectida en la nova identitat visual que connecta amb les ciutats, la sostenibilitat i el creixement. 

Seguint aquests valors, la signatura ha comptat amb un clar enfocament internacional. L’any 2020 va donar entrada a Sherpa Capital per a impulsar el seu creixement, fet que ha resultat ser molt efectiu arribant a doblar la xifra de vendes després de l’obertura de nous mercats internacionals els últims dos anys.

La companyia ha anunciat que, gràcies als nous projectes ja signats en 2022, té previst incrementar la seva facturació en un 60% de cara a l’any 2023 respecte al creixement consolidat enguany, i espera registrar una xifra de negoci al voltant dels 25 milions d’euros.

Aquest canvi en la marca es tracta d’un moviment estratègic que busca reforçar més el projecte, reflectint a través d’aquests canvis els valors i la missió de la companyia, entre ells, la motivació per oferir a les ciutats i als ciutadans aquest servei que millora la seva qualitat de vida implementant noves opcions de mobilitat sostenible i eficients.

Inurba Mobility és una empresa internacional que desenvolupa la seva activitat en diferents mercats europeus i llatinoamericans, que gràcies a la seva gran experiència i profund coneixement del mercat ha aconseguit consolidar-se com l’operador de referència a nivell internacional i que continua sumant nous destins als quals oferir els seus serveis.

En aquest sentit, aquest mes de maig, s’ha posat en marxa el servei de bicicleta publica elèctrica a la ciutat d’Estocolm (Suècia) de la mà d’Inurba Mobility. Ho ha fet amb les primeres 1.000 unitats del total de 5.100 que estaran desplegades per la ciutat abans de final d’any, amb les esperances posades en què aquest sigui un dels serveis de bicicleta pública compartida més grans d’Europa.

El llançament d’aquest nou servei a Estocolm aportarà milers de vehicles nous, eficients i sostenibles, i estarà disponible tot l’any les 24 hores del dia. Per al servei ofert en aquesta ciutat, Inurba ha triat a Vaimoo com a soci estratègic per a la provisió de bicicletes elèctriques intel·ligents, i tal com afirma Jordi Cabañas, CEO de Inurba Mobility,aquest nou projecte de Inurba Mobility reforça la posició de lideratge europeu de la companyia en serveis públics de micro mobilitat”.

Moventia promou iniciatives i serveis de mobilitat que van de la mà amb els valors de sostenibilitat i creixement, així com la cerca d’una millora en la qualitat de vida de les persones a través de l’ús de serveis que afavoreixen a la salut i que cuiden el medi ambient.

 

 

Fotografia: https://www.inurbamobility.com/