Skip to content

Comunicación > Actualidad

CityBike Global continua creixent
21 de desembre de 2021

Aquest any 2021 ha estat important per CityBike Global, empresa participada per Moventia i que desenvolupa la seva activitat en la implantació i gestió de serveis de bicicleta pública. Sense anar més lluny, el mes d’abril va iniciar el servei de bicicleta compartida a Clermont-Ferrand,…

Aquest any 2021 ha estat important per CityBike Global, empresa participada per Moventia i que desenvolupa la seva activitat en la implantació i gestió de serveis de bicicleta pública. Sense anar més lluny, el mes d’abril va iniciar el servei de bicicleta compartida a Clermont-Ferrand, ciutat i comuna de municipis del centre de França i capital de departament del Puy-de-Dôme a la regió d’Auvernia-Ródano-Alps, actualment amb més de 150.000 habitants.

CityBike Global, mitjançant la seva filial CityBike France, va passar a ser el nou gestor del servei després d’haver guanyat la licitació pública, on va comptar amb el partenariat de l’empresa francesa La Poste, que aporta la seva experiència en lloguer de bicicletes elèctriques de llarga durada i en comunicació, i amb la canadenca PBSC com a proveïdor de la tecnologia necessària per al servei.

El nou servei inaugurat compta amb 680 bicis repartides entre 57 estacions, que suposa  una ampliació en el nombre d’efectius posats a disposició del servei si es compara amb l’anterior. Les noves bicicletes són molt identificables pels usuaris pel seu color vermell i de disseny robust i innovador. Així mateix, s’ha posat a disposició del servei una nova aplicació de fàcil utilització pels usuaris i el seu abonament al servei, el qual pot fer-se per qualsevol major de 16 anys.