Skip to content

Comunicación > Actualidad

Carrilets Turístics mou la màgia del Nadal als carrers
16 de desembre de 2021

Molt contents d’anunciar que, un any més, des de la nostra divisió de Moventis, tenim el plaer de donar la benvinguda a una de les èpoques més especials i màgiques de l’any a través de la posada en marxa dels Carrilets de Nadal. Es tracta…

Molt contents d’anunciar que, un any més, des de la nostra divisió de Moventis, tenim el plaer de donar la benvinguda a una de les èpoques més especials i màgiques de l’any a través de la posada en marxa dels Carrilets de Nadal.

Es tracta d’un servei per a la ciutadania que funcionarà a diferents punts de Catalunya durant el transcurs de les Festes, permetent una mobilitat més àgil. De la mateixa manera, afavorirà al gaudiment de l’ambient nadalenc i fomentarà les estones compartides entre petits i grans durant aquestes dates tan assenyalades. 

Els trenets realitzaran els seus recorreguts a les zones comercials de Sagrada Família (del 18 de desembre al 5 de gener), Sabadell (del 20 de desembre al 4 de gener), Terrassa (del 18 de desembre al 4 de gener), Sant Martí (del 21 de desembre al 4 de gener), Sant Andreu (del 22 de desembre al 4 de gener), Selva de les Illes Balears (2 de gener) i Can Picafort de Mallorca (16 i 17 de desembre durant la Fira de Nadal i 5 de gener). Els tiquets es podran aconseguir als comerços de les respectives ciutats a preus reduïts o gratuïts segons la zona.