Skip to content

Comunicación > Actualidad

Autocars Emilio Seco, del grup Moventis, inverteix 4 milions d’euros en la seva nova flota híbrida
29 de setembre de 2021

  Sota aquesta inversió, l’empresa de serveis discrecionals de Moventis ha renovat el 65% de la seva flota, amb la transformació de 25 autocars híbrids a gas natural comprimit, amb etiqueta ECO. Autocars Emilio Seco arrenca també aquest segon semestre del l’any amb la renovació…

 

  • Sota aquesta inversió, l’empresa de serveis discrecionals de Moventis ha renovat el 65% de la seva flota, amb la transformació de 25 autocars híbrids a gas natural comprimit, amb etiqueta ECO.
  • Autocars Emilio Seco arrenca també aquest segon semestre del l’any amb la renovació de el servei de transport escolar de la Conselleria d’Educació de les Balears que ja prestava. Així mateix, suma nous contractes com a operador de mobilitat i transport escolar i adaptat a Mallorca.
  • La companyia estrena nova identitat corporativa, més moderna i dinàmica, inspirada en el concepte de connectivitat i reflex de la seva experiència de 50 anys en el sector.

 

Barcelona, ​​setembre 2021. Autocars Emilio Seco, l’empresa de serveis discrecionals de Moventis a Mallorca, arrenca el segon semestre de 2021 trepitjant fort l’accelerador. La companyia es consolida com a referent en mobilitat sostenible en el seu sector després de realitzar una inversió de 4 milions d’euros, destinada a renovar i reconvertir la seva flota d’autocars a models sostenibles.

Amb aquesta inversió, Autocars Emilio Seco incorpora 25 models híbrids a gas natural comprimit (GNC) amb etiqueta ECO. Una operació que ha impulsat la transformació de la seva flota, integrada actualment per un 65% de models a GNC amb etiqueta ECO, i una acció de la companyia que s’emmarca en el seu compromís per reduir l’impacte de la seva activitat en el medi ambient. Un objectiu prioritari també per al grup Moventis a què pertany Autocars Emilio Seco.

En aquest sentit, Moventis compta amb prop del 50% de la seva flota d’autobusos, autocars, tramvies, i bicicletes, convertida en models elèctrics, híbrids, de gas natural o dièsel que compleixen amb la normativa Euro VI, la més recent i restrictiva en relació a la reducció de les emissions contaminants.

La confiança d’una companyia amb 50 anys d’experiència en el seu sector

Autocars Emilio Seco està plenament consolidada com a empresa referent en mobilitat i transport a les Illes Balears i, més concretament a Mallorca. La seva trajectòria d’èxit de 50 anys, li han permès guanyar-se la confiança d’usuaris i entitats de la localitat que aposten diàriament pels seus serveis.

D’aquesta manera, la companyia s’ha fet amb la renovació de el servei de transport de la Conselleria d’Educació de les Balears que ja prestava. Es tracta concretament de 60 rutes que mouen 3.000 nenes i nens diàriament, amb una continuïtat de 4 anys, als quals s’afegeixen dos lots addicionals de transport adaptat que situen Autocars Emilio Seco com el principal operador de transport escolar i PMR de l’illa de Mallorca.

Addicionalment, la companyia ha signat recentment un contracte amb l’Ajuntament de Calvià (Mallorca) per operar els serveis de transport discrecional a la localitat. Aquests serveis estan destinats a col·lectius de residents del municipi de Calvià com a gent gran, visites culturals escolars, entre els principals, així com també s’inclouen serveis específics per a persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, Autocars Emilio Seco ha iniciat aquest mes de setembre els serveis escolars dels poliesportius-escola de vela de l’Ajuntament de Calvià.

Miquel Martí Pierre, director general de Moventis Discrecional, afirma: El compromís amb la innovació, l’excel·lència en el servei i amb el medi ambient està en l’ADN de Moventis. Un compromís que ens mou a treballar diàriament amb totes les empreses de el grup per fer-ho realitat i, que en el cas d’Autocars Emilio Seco, constitueix un pas endavant com a empresa referent de transport col·lectiu a Mallorca.

I afegeix: “Els concursos renovats i els nous contractes guanyats a Mallorca avalen el nostre bon fer i ens empenyen a seguir treballant en aquesta línia estratègica en tecnologia i sostenibilitat que ens hem marcat”.

Una nova identitat corporativa, símbol de la seva evolució i excel·lència en el servei

Autocars Emilio Seco estrena en els seus 50 anys una nova imatge corporativa, més moderna i dinàmica, amb un nou logotip inspirat en el concepte de connectivitat, d’acord amb la idea que la mobilitat ens connecta, i reflex de l’evolució i professionalitat en els serveis que ofereix als seus clients.

D’aquesta manera, els vehicles i l’equip professional d’Autocars Emilio Seco llueixen a partir d’ara aquesta nova identitat corporativa, que representa l’inici d’una nova etapa per a la companyia en el seu compromís per l’excel·lència en el servei i pel medi ambient.

En paraules d’Emilio Seco, gerent d’Autocars Emilio Seco: “Estem molt contents d’encarar l’etapa final d’aquest 2021 amb aquestes grans novetats, un any que està sent realment complicat per a nosaltres i per a tot el nostre sector en general. Des Emilio Seco mai hem deixat d’apostar per estar a prop dels nostres clients i satisfer les seves necessitats en mobilitat, amb el desenvolupament de solucions de transport innovadores i respectuoses amb el medi ambient. I afegeix: “estem orgullosos de veure fins on hem arribat al nostre mig segle de vida, i ens seguirem esforçant diàriament per continuar garantint el millor en la mobilitat dels nostres clients”.