Skip to content

Comunicación > Actualidad

Auser també a Manresa i Vic
12 de juliol de 2020

Auser, el concessionari oficial de les marques Renault i Dacia del Grup Movento, expandeix la seva àrea d’influència amb dos nous concessionaris i tallers oficials a Manresa i Vic, després d’assumir la concessió de les referides marques a la zona del Bages i Osona. Auser…

Auser, el concessionari oficial de les marques Renault i Dacia del Grup Movento, expandeix la seva àrea d’influència amb dos nous concessionaris i tallers oficials a Manresa i Vic, després d’assumir la concessió de les referides marques a la zona del Bages i Osona. Auser reforça la seva solidesa en la distribució de les marques Renault i Dacia integrant un territori estratègic que complementa una robusta xarxa amb presència fins a la data a les ciutats de Pineda de Mar, Mataró, Badalona, Cerdanyola, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

Amb l’obertura d’aquestes instal·lacions, Movento, grup referent en serveis de mobilitat privada des de fa 67 anys, consolida la seva presència en un territori on ja opera de la mà de Sarsa, amb les marques Audi i Volkswagen, Stern Motor amb les marques Mercedes i Smart i Auto Pla Vic 4×4 amb Jaguar i Land Rover.

La combinació de l’experiència i professionalitat de l’equip d’Auser i el coneixement de la zona per part de Movento, permentran iniciar un nou projecte il·lusionant amb l’objectiu d’oferir la millor experiència de compra i un servei postvenda de la màxima qualitat als seus clients.  

“Estem molt satisfets i il·lusionats de poder oferir, a partir d’ara, els nostres serveis als clients d’aquest territori estratègic per nosaltres i estem convençuts que ens convertirem en el concessionari de referència a la zona gràcies a oferir un servei de qualitat i un tracte personalitzat”, ha explicat Antoni Sánchez Aguirre, Gerent d’Auser.