Skip to content

Comunicación > Actualidad

Aleix Espargaró i Sam Lowes a Motospazio
22 de juny de 2017

Dijous passat 8 de juny de 2017, amb motiu del gran premi de motociclisme que es va disputar al circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló, els pilots de la categoria reina Aleix Espargaró i Sam Lowes de l’equip Aprilia Racing van passar per Motospazio. Els joves…

Dijous passat 8 de juny de 2017, amb motiu del gran premi de motociclisme que es va disputar al circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló, els pilots de la categoria reina Aleix Espargaró i Sam Lowes de l’equip Aprilia Racing van passar per Motospazio. Els joves pilots de la categoria regna, Moto GP, van estar signant autògrafs al c/Calvet 49 de Barcelona, de 18:30h a 19h. Els assistents van poder participar al sorteig d’una entrada doble pel Gran Premi de motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya que es va disputar aquell mateix cap de setmana, del 9 a l’11 de juny. El mateix Aleix Espargaró va escollir de forma aleatòria el guanyador del sorteig.

A més, tots els assistents es van portar un pòster de regal i la possibilitat de comprar una gorra Aprilia per tan sols 7 €.

Tot això en un ambient jove i envoltat de motos d’autèntica competició, com l’Aprilia Tuono 125, la RS 125 o l’espectacular RSV4.

Aleix Espargaró, és un dels pilots catalans de Moto GP que va tornar a la categoria regna del campionat mundial de motocicletes en 2012 i que aquell mateix any va guanyar el campionat de la categoria CRT. Aquesta temporada està competint amb una de les marques que representa Motospazio, Aprilia. Segons unes declaracions fetes en una entrevista pel diari esportiu Marca, el pilot va comentar que gràcies a aquest canvi ha pogut tornar a ser ell mateix dins de la pista.

Sam Lowes, pilot britànic que ha saltat a la màxima categoria de motociclisme aquest mateix any, va guanyar el campionat mundial de Supersport en 2013.