Skip to content

Comunicación > Actualidad

Acord Moventia i Fundació Grup SIFU
13 de juliol de 2022

Fundació Grup SIFU, entitat sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, i Moventia, companyia experta en mobilitat sostenible, han signat un conveni de col·laboració per a impulsar la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional….

Fundació Grup SIFU, entitat sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, i Moventia, companyia experta en mobilitat sostenible, han signat un conveni de col·laboració per a impulsar la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional.
 
En aquesta línia, Fundació Grup SIFU i Moventia compartiran sinergies per a promoure la plena integració i contribuir a la generació de llocs de treball estables, protegits i remunerats per al col·lectiu de persones amb diversitat funcional.
 
L’acord també recull la voluntat de totes dues parts de fomentar la participació en activitats de voluntariat corporatiu, així com la posada en marxa d’un programa d’assessorament de Fundació Grup SIFU a Moventia en matèria d’adaptació dels llocs de treball.
 
Aquest conveni també permetrà el desenvolupament de xerrades d’orientació laboral i conferències testimonials sobre la diversitat funcional per part de Fundació Grup SIFU.