En línia amb la seva política de RSC, Moventia dona suport a la formació i l’educació a través de patrocinis, tallers i xerrades. En aquest sentit, durant els últimes mesos, diferents concessionaris de Movento han col·laborat amb centres educatius en format de tallers, visites o sessions pràctiques.

El mes de juny, Auser va oferir una xerrada a sobre el funcionament i característiques del cotxe elèctric a un grup d’estudiants que, a més a més, van poder veure en primera persona el funcionament d’aquests vehicles. Dies més tard, estudiants de la UPC van visitar també les instal·lacions, on van descobrir tota la gama ZE de Renault.

En aquesta línia, el concessionari Stern Motor de Sabadell va rebre la visita de futurs assessors comercials del centre Monlau, que van rebre una xerrada informativa sobre en què consisteix aquesta feina i les sortides laborals que té. 

Paral·lelament, alguns dels nostres professionals han assistit a escoles i centres per participar en jornades. És el cas de Jordi Domènech, gerent de Sarsa Seat, que va ser un dels convidats durant la jornada tècnica ‘El automòbil i les noves generacions” que es va celebrar a ESADE.

29 de juliol de 2019
0