Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia nomena a Santi Colomer Martí responsable per a orientar a Movento cap a les necessitats futures del mercat de l’automoció
8 de febrer de 2021

  Moventia, companyia familiar, multinacional, especialitzada en el sector de la mobilitat, continua amb el procés de reestructuració de l’equip directiu de Movento, divisió especialitzada en automoció. El Consell d’Administració ha nomenat a Santi Colomer Martí nou director general de les àrees de vehicle d’ocasió…

 

Moventia, companyia familiar, multinacional, especialitzada en el sector de la mobilitat, continua amb el procés de reestructuració de l’equip directiu de Movento, divisió especialitzada en automoció. El Consell d’Administració ha nomenat a Santi Colomer Martí nou director general de les àrees de vehicle d’ocasió i Car-as-a-Service, amb l’objectiu d’orientar a Movento a cobrir les necessitats actuals i futures del client en el mercat de l’automoció.

Santi Colomer Martí és membre de la quarta generació de la família Martí, propietària del grup Moventia. Llicenciat en direcció i administració d’empreses i màster en direcció d’empreses per ESADE, a més de Executive MBA (EMBA) pel IESE Business School.

Va iniciar la seva carrera professional en les àrees de màrqueting de diverses companyies i va anar l’any 2012 quan va fer el salt a l’empresa familiar com a director de Calella Moventis, empresa d’autocars de transport discrecional. Un any més tard, en 2013, va ser nomenat director de Màrqueting Corporatiu del grup Moventia, on va ser responsable del desenvolupament de l’estratègia digital del Grup, orientant l’àrea d’automoció als nous hàbits de consum del client. Després d’aquesta etapa de sis anys, en 2019, va passar a ser director general de Diversificació de Movento, liderant les àrees de vehicle d’ocasió, el negoci de motos, camions, rènting, rent-a-car i recanvis dins d’aquesta divisió.

Cal destacar també que Santi Colomer Martí és des de 2022 un dels cinc membres del Consell d’Administració de Moventia, al costat de Miquel Martí Escursell (president executiu), Josep Maria Martí Escursell (vicepresident i conseller delegat de Moventia i CEO de Moventis), Sílvia Martí Escursell (vicepresidenta corporativa de Moventia) i Miquel Martí Pierre (CEO de Movento).

Ara, al 2023, l’equip directiu de Moventia ha confiat a Santi Colomer la direcció de dues de les àrees més estratègiques per a Movento, amb l’objectiu de guiar a la divisió cap al futur del sector de l’automoció. Un futur que passa no sols per reptes com el de la sostenibilitat i la tecnologia, sinó també pel desenvolupament d’estratègies adaptades a nous perfils de clients i nous hàbits de consum. Un d’ells és el model de subscripció o Car-as-a-Service (denominat ‘Movento Drive’ dins de la companyia), que permeten una major flexibilitat per a l’usuari i que s’espera pugui representar gairebé el 10% de totes les vendes de vehicles nous a Europa de cara a l’any 2030.

En paraules de Miquel Martí Escursell, president de Moventia: “Ens trobem en un moment de relleu generacional i tenim clar que la quarta generació de la família Martí ha de ser l’encarregada de portar a Moventia cap a la mobilitat del futur. Estem segurs que el paper de Santi com a director general de vehicle d’ocasió i Car-as-a-Service serà determinant per a continuar fent de Movento un referent en el sector de l’automoció”.

Per part seva, Santi Colomer Martí ha afegit que: “En Movento estem adaptant-nos a un mercat instal·lat en un canvi constant, on la digitalització i els nous serveis de mobilitat jugaran un paper determinant en l’evolució del sector. Per això, agraeixo a la meva família que confiï en la meva per a adaptar Movento als reptes que ens prepara el futur de la mobilitat privada.”