Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, un any més amb el Palau de la Música Catalana
22 de juny de 2021

Moventia renova un any més la seva col·laboració amb el Palau de la Música Catalana com a Mecenes Protector, per a contribuir a impulsar la programació artística de la Fundació Orfeó Catalá-Palau de la Música Catalana. La companyia, referent en mobilitat sostenible, segueix en la…

Moventia renova un any més la seva col·laboració amb el Palau de la Música Catalana com a Mecenes Protector, per a contribuir a impulsar la programació artística de la Fundació Orfeó Catalá-Palau de la Música Catalana.

La companyia, referent en mobilitat sostenible, segueix en la seva aposta per promoure la cultura, que considera un sector clau per a reconstruir el teixit econòmic local i generar ocupació. Una acció que s’emmarca en el Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa de Moventia, creat amb la missió de contribuir de manera voluntària des de la companyia a construir una societat millor.

Així ho expressa Sílvia Martí, VP Corporativa, Comunicació Interna e Institucional de Moventia: “La cultura és un tractor d’inversions, ens dona reputació com a país, i desafortunadament està patint molt els efectes de la pandèmia. Tot això, ens mou, des de Moventia, a continuar apostant un any més per aquesta entitat, que a través de la seva activitat, concerts i cors, promou la pràctica i la formació musical i, en definitiva, acosta el coneixement del patrimoni i la cultura catalana a un públic divers, reflex de la nostra societat”.

En paraules de Mariona Carulla, presidenta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana: “Estem molt contents de continuar comptant en el nostre programa de mecenatge amb el suport de Moventia. Contribucions com les d’aquesta companyia són fonamentals per a impulsar la nostra activitat artística i continuar amb la nostra missió d’acostar la música a tots els públics”.