Skip to content

Comunicación > Actualidad

Auser entrega el premi de Renault ‘Your ideas, your iniciatives’ a una escola de Sant Cugat
10 de desembre de 2020

Auser, el concessionari oficial de Renault i Dacia del grup Movento, ha estat l’encarregat de lliurar el premi ‘Your ideas, your iniciatives’, organitzat per Renault, al centre Agora Sant Cugat International School de la ciutat vallesana. L’entrega del premi, que s’ha realitzat sota les màximes…

Auser, el concessionari oficial de Renault i Dacia del grup Movento, ha estat l’encarregat de lliurar el premi ‘Your ideas, your iniciatives’, organitzat per Renault, al centre Agora Sant Cugat International School de la ciutat vallesana.

L’entrega del premi, que s’ha realitzat sota les màximes mesures de seguretat sanitària, ha comptat amb la participació d’Antoni Sànchez, gerent d’Auser, que ha lliurat un IPAD al grup d’estudiants guanyadors.

El projecte dels joves santcugatencs, que es titula An irresponsible drink, with a fatal consequence, denuncia el perill de conduir sota els efectes de l’alcohol després de sortir de festa. El treball, desenvolupat durant la pandèmia per un grup de cinc estudiants, posa de manifest que el 35% dels accidents de cotxe es produeixen pel consum d’alcohol. Per aquest motiu, els alumnes es van marcar com a objectius crear consciència entre els joves sobre els perills de conduir begut i presentar una acció per reduir aquest percentatge.

El resultat és un vídeo i una cançó que mostren les dramàtiques conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol i l’impacte per als familiars i amics de la víctima. Alhora, han presentat una proposta a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, perquè posi en marxa un autobús que connecti els principals locals d’oci i discoteques amb diferents zones de la ciutat i amb l’estació de Ferrocarrils per garantir que els joves arriben sans i estalvis a casa.