Skip to content

Comunicación > Actualidad

Reconeixement a la trajectòria empresarial de Miquel Martí, President de Moventia
2 de novembre de 2020

El passat dia 29 d’ocutbre, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), va lliurar el reconeixement a la Trajectoria Empresarial a Miquel Martí, President de Moventia. Aquest reconeixement s’emmarca dins el lliurement de la 27a edició dels premis Jove Empresari que anualment destaquen aquelles persones…

El passat dia 29 d’ocutbre, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), va lliurar el reconeixement a la Trajectoria Empresarial a Miquel Martí, President de Moventia. Aquest reconeixement s’emmarca dins el lliurement de la 27a edició dels premis Jove Empresari que anualment destaquen aquelles persones empresàries menors de 41 anys i els seus projectes donant impuls a l’emprenedoria i al teixit empresarial català. En aquesta edició el premi va recaure en Marc Coloma, CEO i cofundador d’Heura Foods.

Els guardons van arribar marcats per la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus i l’acte de lliurament es va celebrar sense públic. Amb aquest reconeixement, l’AIJEC ha volgut premiar la perseverança de Martí liderant un grup amb més de 97 anys d’història fins a convertint-lo en el grup de mobilitat sostenible líder a Catalunya, a través de la comercialització de vehicles i oferint servei de transport urbà i interurbà d’autocars a més de 5 països. Des de l’entitat s’ha volgut reconèixer també la tasca de l’empresari per acostar el món de l’empresa a la societat. El reconeixement entregat a Miquel Martí va ser lliurat per Joaquim Ferrer i Tamayo, Secretaria d’Empresa i Competitivitat i per Pablo de Porcioles i de Miguel, Director Adjunt de La Vanguardia.

En el seu discurs d’agraïment, el Sr. Martí ha volgut destacar els valors compartits de l’Assaciació AIJEC, sobretot el de la cultura de l’esforç, el qual va dir no està massa de moda darrerament. Miquel Martí va voler posar en valor que el reconeixement no era a la seva persona si no a tota una empresa familiar de quasi 100 anys, i va voler fer extensiu i destacar la tasca compartida amb els seus germans, Josep Maria i Sílvia, amb els membres de la 4a generació, Santi i Miquel, i amb els 4.000 col·laboradors i col·laboradores que han portat a Moventia fins a on avui es troba.

Vídeo de l’esdeveniment aquí