Skip to content

Comunicación > Actualidad

Motorprim se suma a la campanya de Hyundai ‘Juntos en el asfalto’
12 de març de 2020

Motorprim, el concessionari oficial de la marca Hyundai del grup Movento, cedirà un cotxe de seguiment i suport a totes aquelles penyes i clubs ciclistes que ho demanin perquè els acompanyi durant les seves sortides i entrenaments a la carretera. D’aquesta manera, el concessionari Motorprim…

Motorprim, el concessionari oficial de la marca Hyundai del grup Movento, cedirà un cotxe de seguiment i suport a totes aquelles penyes i clubs ciclistes que ho demanin perquè els acompanyi durant les seves sortides i entrenaments a la carretera.

D’aquesta manera, el concessionari Motorprim se suma a la campanya engegada l’any 2017 per Hyundai ‘Juntos en el asfalto’, que té com a objectiu protegir als ciclistes i fomentar una millor convivència a la carretera amb els conductors. La presència del vehicle Hyundai, equipat amb senyalització especial, al final del grup assegura que els vehicles que  avancen els ciclistes ho fan correctament, respectant el metre i mig que s’exigeix per normativa.

“La  seguretat a la carretera és primordial i per això ens hem adherit a aquesta campanya”, ha explicat Lluís Conesa gerent de Motorprim.”És molt important que els vehicles i ciclistes es protegeixin mútuament i animem a totes les penyes i clubs ciclistes que se sumin a ‘Juntos en el asfato’”, ha afegit. 

Totes les penyes i clubs ciclistes que vulguin un cotxe de suport de manera gratuïta el poden sol·licitar a través de la següent pàgina web: www.hyundai.es/experience/hyundaienaccion/juntos-en-el-asfalto