Skip to content

Comunicación > Actualidad

Stern Motor presenta el nou classe A de Mercedes-Benz acompanyat de Mishima
29 de maig de 2018

Stern Motor, concessionari del grup Movento ubicat a Terrassa, Sabadell, Vic i Manresa, va presentar ahir en societat el nou vehicle de la marca alemanya Mercedes-Benz: el model Classe A. L’esdeveniment, que es va celebrar a Torrebonica (Terrassa), va comptar amb més de 900 convidats…

Stern Motor, concessionari del grup Movento ubicat a Terrassa, Sabadell, Vic i Manresa, va presentar ahir en societat el nou vehicle de la marca alemanya Mercedes-Benz: el model Classe A. L’esdeveniment, que es va celebrar a Torrebonica (Terrassa), va comptar amb més de 900 convidats d’Stern Motor.

Durant l’acte, que va ser conduit per la periodista i presentadora Elisabet Carnicé, els assistents van poder comprovar de primera mà totes les novetats i millores del nou Classe A, exposat als jardins de la Finca Mas Viver de Torrebonica. Seguidament, van gaudir d’un exclusiu còctel i del concert del grup de pop Mishima.

“Estem molt contents de donar la benvinguda al nou Mercedes Classe A, la quarta generació d’aquest model, i estem convençuts que tindrà una gran acollida entre els nostres clients”, van afirmar Joan Bautista Colomer i Joaquim Badia, gerents d’Stern Motor. “El nou model té unes prestacions i un disseny que el fan únic”, van afegir.

El nou Mercedes Classe A és modern i dinàmic, mantenint el luxe i el gust com totes les creacions de la marca. Les nombroses innovacions tecnològiques, com el sistema multimèdia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) i d’altres novetats, el col·loquen a l’avantguarda de la tecnologia. A més a més, el nou model guanya espai interior respecte el seu antecessor, oferint un nivell superior de confort, sempre amb les màximes prestacions de seguretat i assistència a la conducció.